Şimdi Ara

Sizce yks hakkında nasıl yol izlemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam benim birçok soru bankam bitmedi tyt den kendimi baktıkça kötü hissediyorum yarım yamalak kalmış malum.Mesela orijinal mat,bs fizik,bs biyo,3d geo ve daha birçoğu.Konu kısmıma gelirsek tyt fen bitmesine az kaldı tyt mat 3 konu kaldı tyt türkçe bitti falan.Ayt ye daha hiç başlamadım.Deprem gibi sebeplerden dolayı şehir değiştirdik bu yüzden çalışamadım doğru düzgün yoksa yazın çok güzel gidiyordu çalışmalarım.Şimdi kalmış sınava 4 ay nasıl bir yol izleyeyim sizce tyt 75 net civarı dediğim gibi ayt yok ama temel var.Mezun gibi hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.Ne yapmalıyım özellikle şu soru bankalarını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tyt netin fena değil eksik konuları haftanın bir günü belirle o gün çalış geri kalan günler ayt aban. 4 ay var az değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru bankalarını napayım sence orijinal falan bomboş çöpe atmış gibi hissediyorum:(

• esmtytt E kullanıcısına yanıt

75 tytye geldiysen seri denemelere başlamadan soru bankaları işlevini tamamlamış demektir , onları cozecem diye seneni heba etme . Heba etme derken yanlış anlama kalman gerekirse yine kalırsın ama hata yaparak olmasın. Ayt çalış haftada 1 tyt genel deneme ve eksik kapat muhtemelen +90 yaparsın sınavda

• Çok teşekkür ederim bu mesaj çok mutlu etti düzgün bir fikir aldığım için

• esmtytt E kullanıcısına yanıt

Rica ederim kolay gelsin

• Tyt matematik süreklilik ister soru bankası çözmen gereken zamanlar 25in üzerini görmediğin zamanlar olmalı onun üstü zaman yönetimi vs.Onun dışında sınavı kazandıracak ayt olur o yüzden tytde belirli alt yapın varsa ayt odakli bir strateji öneririm eger bu dengeyi kurabilirsen başarılı olursun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.