Şimdi Ara

Sizde wp8 e gecmeye deger mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde yurtdisindan alinma bir iphone 5 var.Hem kisisel sebeplerden hemde istegim dogrultusunda WP8 isletim sistemli bir telefon almak istiyorum.Suan aklimdan gecen Lumia 925.
    Öncelikle uygulamalarda derdim cok olmaz.İlk istedigim hizli olmasi.Nedense iphone 5 te donmalar olmaya basladi.Sonra Lumia 925 in sarji ne kadar gider bir bilgi verirseniz sevinirim.Konularin hepsini okudum.Ve son olarak da Amber guncellemesi varmis.Onda youtube uygulamasi calisir mi? Birseyler okudum calismadigi yonde.Youtube benim icin en onemlisi.Sonra Kamera benim onemli.İyi fotoraflar ceksin isterim.Belki biraz uzun oldu ama sorularimi yanitlarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstersen 1520yi bekle

• Kisa surede almak istiyorum ve fiyat konusunda maksimum 1400 olur ve ne zaman cikar 1520?

• Kasım,gibi

• Bakicam tesekkur ederim olmazsa 925 e gecis iyi olur mu iphone 5 ten?

• Tabiki olur ama 1520de snapdragon 800 var

• Tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lumia 1020'yi bekle derim çıkmasına çok az bir süre kaldı. 41 MP kamera
  • 1020 nin fiyati ne kadar olur?

• Alienware96 kullanıcısına yanıt
    1700-1800 diye düşünüyoruz, belirtiler o yönde. Bence en ideali 925 ya da 920. Ben 920 derim çünkü 32 GB hafızası var. 925 16 GB.
  • Tesekkur ederim dusunup en sonunda alicagim bir tanesini

• 3 gün önce lumia 925 aldım hocam. Telefon tasarımı ile göze hoş geliyor. Beğenerek kullanabileceğinizi söyleyebilirim. Uygulama olarak sıkıntı mevcut fakat gerekli uygulamaların hepsi yer almakta.(facebook,twitter,whatsapp...)

Markette hala çalışmayan microsoft tarafından yazılmış baba bir youtube uygulaması mevcut ilerde çalışacağını düşünüyorum. Bunun yanı sıra metrotube gibi youtube'da rahatlıkla gezinebileceğiniz uygulamalar da mevcut.

Son olarak eski bir android kullanıcısı olarak, wp8'in akıcılığına hayran kaldım ayrıca internet explorer 10'da hızıyla beni oldukça etkiledi. 1400 liraya piyasada alabileceğiniz en iyi telefon 925 diye düşünüyorum.
  • 925 in bataryası ip5 e göre kötü.ayrıca bulaşma bence.kamerasında yazılımsal sorunlar. çok pahalı bence .güzel cihaz ama pahalı. lumia 920 düşünebilirsin onun yerine .gerçi onunda batarya performansı iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alienware96

Arkadaslar elimde yurtdisindan alinma bir iphone 5 var.Hem kisisel sebeplerden hemde istegim dogrultusunda WP8 isletim sistemli bir telefon almak istiyorum.Suan aklimdan gecen Lumia 925.
    Öncelikle uygulamalarda derdim cok olmaz.İlk istedigim hizli olmasi.Nedense iphone 5 te donmalar olmaya basladi.Sonra Lumia 925 in sarji ne kadar gider bir bilgi verirseniz sevinirim.Konularin hepsini okudum.Ve son olarak da Amber guncellemesi varmis.Onda youtube uygulamasi calisir mi? Birseyler okudum calismadigi yonde.Youtube benim icin en onemlisi.Sonra Kamera benim onemli.İyi fotoraflar ceksin isterim.Belki biraz uzun oldu ama sorularimi yanitlarsaniz sevinirim.

Youtube Google tarafından engellendi. Kaldırıldı bu yüzden çalışmıyor ama Metrotube ve Youtube HD var. İkisi de çok kullanışlı bunları kullanırsın. Bence 920 al çünkü 925 16gb senin parana göre alacağında. ve 16 gb'tan 12-13'ü sana kalacak. Benim 920 olmasına rağmen 19 gb yerim kaldı. Oyunlar göründüğünden fazla yer kaplıyor. 16 gb kesinlikle yetmez bu sisteme. Diğer klasörü gibi şişen bir dosya da var. Kamerasındaki yazılımsal sorundan bahsetmek istemiyorum 925 almayı düşünen ya da kullanan arkadaşlar bana fırsat bulduğunda bol bol laf ediyorlar. Artık sıkıldım bu kişilerin laflarından. Microsoft 925'in kamerasını düzeltir mi destek verir mi belli değil dediğimde bağırıp çağırıyorlar. İlle de 925 alacaksan 32 gb al derim aşağısı kurtarmaz.

• Bilgiler icin cok tesekkur ederim.925 in kamerasindaki yazilimsal sorun giderilmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum.Aslinda 920 alicaktim ilk basta.Ama sonra cok kalin olduguni gordum.925 i gorunce hayran kaldim.Hocam elimde iphone 5 var 16 gb 7-8 gb bos hala 2 gb resim 1 gb muzik o yuzden hafizanin cok sorun olucagini sanmam.

• quote:

Bilgiler icin cok tesekkur ederim.925 in kamerasindaki yazilimsal sorun giderilmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum.Aslinda 920 alicaktim ilk basta.Ama sonra cok kalin olduguni gordum.925 i gorunce hayran kaldim.Hocam elimde iphone 5 var 16 gb 7-8 gb bos hala 2 gb resim 1 gb muzik o yuzden hafizanin cok sorun olucagini sanmam.

Hocam ios sistemine bakmayın orda daha az yer kaplıyor uygulamalar vs. Geçen bir oyun indirdim ios de 92mb wp8 de 761mb yer kaplıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Bilgiler icin cok tesekkur ederim.925 in kamerasindaki yazilimsal sorun giderilmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum.Aslinda 920 alicaktim ilk basta.Ama sonra cok kalin olduguni gordum.925 i gorunce hayran kaldim.Hocam elimde iphone 5 var 16 gb 7-8 gb bos hala 2 gb resim 1 gb muzik o yuzden hafizanin cok sorun olucagini sanmam.

Hocam ios sistemine bakmayın orda daha az yer kaplıyor uygulamalar vs. Geçen bir oyun indirdim ios de 92mb wp8 de 761mb yer kaplıyordu

Bence cok sorun olmaz.Gerci dediginiz gibiyse baya hafizam gider.

• kamerayı onu bunu bırakın. bu wp8 en temel şeyler bile yok. bi kere batarya nın durumunu göstermiyor. batarya uygulamalarını açmadığın sürece göstermiyor. ne bir bildirim ekranı var. bluetooth düzgün çalışmıyor. çoğu uygulama kilit ekranı devreye girdiğinde çalışmıyor. bugün ses kaydı yapacaktım zaten telde böyle bir şey yok mağazadan indirdim bir program 30 sn sonra ekran kapanınca ses kaydı duruyor. tekrar açınca da 31. saniye üzerinden kaydetmeye devam ediyor. bence bu tarz sorunlar uygulamaların değil geri wp8 suçu. kronometre zamanlayıcı gibi şeyler de aynı keza. çok eksik vaar çok. sanki ilk defa telefonu bunlar üretmiş gibi mobil teknolojide 10 yıldır olan şeyler bunda çalışmıyor. ben böyle mühendislerin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: janericc

kamerayı onu bunu bırakın. bu wp8 en temel şeyler bile yok. bi kere batarya nın durumunu göstermiyor. batarya uygulamalarını açmadığın sürece göstermiyor. ne bir bildirim ekranı var. bluetooth düzgün çalışmıyor. çoğu uygulama kilit ekranı devreye girdiğinde çalışmıyor. bugün ses kaydı yapacaktım zaten telde böyle bir şey yok mağazadan indirdim bir program 30 sn sonra ekran kapanınca ses kaydı duruyor. tekrar açınca da 31. saniye üzerinden kaydetmeye devam ediyor. bence bu tarz sorunlar uygulamaların değil geri wp8 suçu. kronometre zamanlayıcı gibi şeyler de aynı keza. çok eksik vaar çok. sanki ilk defa telefonu bunlar üretmiş gibi mobil teknolojide 10 yıldır olan şeyler bunda çalışmıyor. ben böyle mühendislerin...

Hocam arka plan görevlerinde ses kayıt programınız kapalı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: janericc

kamerayı onu bunu bırakın. bu wp8 en temel şeyler bile yok. bi kere batarya nın durumunu göstermiyor. batarya uygulamalarını açmadığın sürece göstermiyor. ne bir bildirim ekranı var. bluetooth düzgün çalışmıyor. çoğu uygulama kilit ekranı devreye girdiğinde çalışmıyor. bugün ses kaydı yapacaktım zaten telde böyle bir şey yok mağazadan indirdim bir program 30 sn sonra ekran kapanınca ses kaydı duruyor. tekrar açınca da 31. saniye üzerinden kaydetmeye devam ediyor. bence bu tarz sorunlar uygulamaların değil geri wp8 suçu. kronometre zamanlayıcı gibi şeyler de aynı keza. çok eksik vaar çok. sanki ilk defa telefonu bunlar üretmiş gibi mobil teknolojide 10 yıldır olan şeyler bunda çalışmıyor. ben böyle mühendislerin...

Hocam arka plan görevlerinde ses kayıt programınız kapalı olabilir

orayı da kontrol ettim programın ismi listede yok. zaten arka planı geçtim uygulama açıkken belli bir süre sonra ekran kapanıyor ses kaydı da duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.