Şimdi Ara

sizdede bu sorun varmı ya !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • t48f25 xp driver lazım!!! dedim kimse ses vermedi demekki yok. başka bir sorun canımı sıkıyor yeni aldım delli ama kulağı tırmalayan bir tiz ses geliyor neden olabilir bu sorunu olan varmı ....

birde bu dell müşteri numarası hangisi numara kullanılmıyor diyor...

• belki xp versionu yoktur neden bukadar atar yaptınızki
  • Bir de nedir bu xp merakı.Görsellik yok,donanım hızlandırma desteği yok.Win7 çok daha iyi bir işletim sistemidir.
  • free aldım ve xp kurmak istiyorum. kullanımı daha kolay geliyor . cızırtı ile ilgili bilgisi olan varmı peki
  • free aldım ve xp kurmak istiyorum. kullanımı daha kolay geliyor . cızırtı ile ilgili bilgisi olan varmı peki
  • xp desteği yoktur diyorum kardeşim anlıyormusun win7 kurmak zorunda kalabilirsin artı win7 nın neresı zor kullanımı anlamış değilm iq testi yaptırmanıza gerek yok win7 kullanmak için
  • teşekkür ederim peki ya cızırtı için bilginiz varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bendemi sorun var?
    14 yıl önce açıldı
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • notebookun tam adını ögren konusu vardır oraya bak yada bi driver eksik olabilir herşeyi yaptın olmadı en son donanımsaldır
  • yeni dell notebooklarda xp destegi yok. hatta bir kisminda win7 destegi de yok fakat vista driverlari sorunsuz calisiyor. en azindan vista kur sorunun cozulecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.