Bildirim
sizdede bu sorun varmı ya !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
belki xp versionu yoktur neden bukadar atar yaptınızki -
Bir de nedir bu xp merakı.Görsellik yok,donanım hızlandırma desteği yok.Win7 çok daha iyi bir işletim sistemidir. -
free aldım ve xp kurmak istiyorum. kullanımı daha kolay geliyor . cızırtı ile ilgili bilgisi olan varmı peki -
free aldım ve xp kurmak istiyorum. kullanımı daha kolay geliyor . cızırtı ile ilgili bilgisi olan varmı peki -
xp desteği yoktur diyorum kardeşim anlıyormusun win7 kurmak zorunda kalabilirsin artı win7 nın neresı zor kullanımı anlamış değilm iq testi yaptırmanıza gerek yok win7 kullanmak için -
teşekkür ederim peki ya cızırtı için bilginiz varmı -
notebookun tam adını ögren konusu vardır oraya bak yada bi driver eksik olabilir herşeyi yaptın olmadı en son donanımsaldır -
yeni dell notebooklarda xp destegi yok. hatta bir kisminda win7 destegi de yok fakat vista driverlari sorunsuz calisiyor. en azindan vista kur sorunun cozulecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X