aynı itemler le bi gün baska hp -ap bi gün baska hp ap ile karsılasıyorum sinir bozucu 1 haftadır 3990 olan hp sindi 4267 2013 olan attack 2097 nasıl bir sey bu
Daha ne
Benim karakter ekraninda parantez icindeki Str bigun 5 (normali bu) bigun 35 , bigun 25 oluyor .Str veren tek itemim Wp +0 5 str .
ya bide 300 hp fark yapıo asas icin az bi rakam deyil
Benim bi ara tüm statlar -50 olmuştu genelde ap te değişiklik oluyor benim.
relog attım yine 300 hp geriye düstü :S
Ara sıra bazı bazı
bunu 1.5-2 aykadar önce chaostan çıktıktan sonra farketmiştim, hp veya mp değilde ap artışı olmuştu, daha sonrada ağırlık artmıştı,
chaostan çıkan arkadaşlar çıktıktan sonraki farklılıklara dikkat edin.
bu arada adı üzerinde chaos yani karışıklık ortamı, olması gayet normal herşey olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: PinHim
bunu 1.5-2 aykadar önce chaostan çıktıktan sonra farketmiştim, hp veya mp değilde ap artışı olmuştu, daha sonrada ağırlık artmıştı,
bu arada adı üzerinde chaos yani karışıklık ortamı, olması gayet normal herşey olabilir
Son cümleyi ciddi mi yazdın
1770 olan attack 1990 oluyor
savaşı kazanan ırka göre degisiyor bunlar
Ara sıra oluyor, tabi geçici suretle..
Genelde 1nci Server da HP daha az oluyor ama 2nci serverda HP niz yuksek gorunuyor. BDW ve Chaos tan sonra Attackiniz belli oranda artiyor. Yensende yenilsende bi getirisi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
quote:
Orijinalden alıntı: PinHim
Son cümleyi ciddi mi yazdın
evet son cümlem ciddi , oyunda ardreamda in düşmesi ib düşmesi dropların değişmesini buna bağlıyorum sizcede mantıklı değilmi? ismi chaos.
@Pinhim
Chaos patch adı üzerinde CHAOS her bosstan her drop düşebiliyor..
bnm atak bi 2 k küsür oluyo bi 1900 küsür anlamadım gitti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme