Arkadaşlar yaşınızı ve hangi yaştan sonraki insanlarla anlaşamadığınızı yazarsanız sevinirim.Yani sizin küçüklüğünüzde yapmadığınız şeyleri sizden kaç yaş küçükler yapıyor. Mesela bizde mahalle maçları vardı. Bunun ne zaman kaybettik mesela 2 yaş küçüklerde bunu göremiyorum. Bu tarz şeyler yada ahlakta ,bilgide de olabilir. yaşınız anlaşamadığınız yaşlar bu şekilde yazarsanız sevinirim
Küçük çocuklarla asla. Benden çok büyüklerle asla. Yani yaşlı insanlarla. Ama yaşımın 2 yaş altı veya 5 yaş üstü falan farketmez.
Yaşımın üstü olması farketmiyor. Okula 1 yıl geç başladığım için zaten arkadaşlarımın çoğu benden 1 yaş küçük. Bir alt sınıftakiler de dayanılamaz değiller benim için ama 3 yaş küçük ve daha fazlasını kaldıramıyorum.
Sanana?
1
yas ım 19. 18 yas altındakilerler anlaşamıyorum.Ama 18 yasından büyük herkesle cokkkkk iyi anlasırım.Muhabbetim 10 numaradır.
14-17 yaş arası çocuklarla anlaşamıyorum. Daha ufaklar veya daha büyükler değil, sadece bu yaş grubu
insanlara yaşa göre davranıyorsanız sorun var demektir
6 yaş üstü herkesle arkadaş olabilirim,
çocukları severim,sizin gibi insan düşmanı değilim ben...
Valla yaş değil de kafayla alakalı bence.. 14 yaşında çocuk vardır oturup adam gibi muhabbet edebilirsin (yaşına göre) 20 yaşındaki adam vardır ama boş adamdır. yaş değil kafa yapısı önemli bence.. gidipte 14 yaşındaki çocukla da rakı içilmez tabi..
yeri geliyor 5 yasındaki cocuk, zekasıyla beni kendine hayran bırakıyor saatlerce muhabbet ettigim 8-9 yasında cocuklar oluyor zevkle yeri geliyor 60 yasındakı adamın yaktıgı oksıjene acıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme