Şimdi Ara

Size Benden En Kralından Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla sizlere izlediğim güzel filmleri ve konularını kısaca paylaşıcam. Eklemek isteyen varsa unuttuğum güzel filmleri alta yazabilir. Neyse başlıyorum

1-Forrest Gump* Forrest Gump adlı garip adamın (çevresince salak-aptal-saf deniliyor) hayatı boyunca yaşadığı olayları anlatıyor.İzlemenizi tavsiye edebileceğim bir film kesinlikle.

2-Predestination* Bu da beyin yakan bir paradoks filmi diyebilirim.

3-İnception* Predestination demişken inceptionu unutmak olmazdı. izlemeyen kalmamıştır heralde.

arkadaşlar filmerin adlarını veriyorum sadece bundan sonra yoruldum çünkü siz izlersiniz

4-Fight Club
    5-PK
    6-Bajrangi Bhaijaan
    7-The Martian
    8-İntersteller
    9-The Man From Earth
    10-Avatar
    11-The Truman Show
    12-12 Maymun
    13-San Andreas Fayı
    14-Whiplash
    15-Amelie
    16-The 33
    17-Yüzüklerin Efendisi Serisi
    18-Hobbit Serisi
    19-Harry Potter Serisi
    20-Twilight Serisi
    21-Hızlı ve Öfkeli Serisi
    22-Django
    23-Wall-E
    24-İnside Out
    25-Spotlight
    26-The Theory Of Everything
    27-October Sky
    28-Donnie Darko
    29-Pixels
    30-Sherlock Holmes Serisi
    31-Eternal Sunshine of The Spotless Mind
    32-The Pianist
    33-Esaretin Bedeli
    34-Yeşil Yol
    35-Kelebek Etkisi 1/2/3
    36-Sucker Punch
    37-Annie Hall
    38-Birdman
    39-Pi nin Yaşamı
    40-Titanic
    41-Kuzuların Sessizliği
    42-Milyon Dolarlık Bebek
    43-Akıl Oyunları
    44- Cesur Yürek
    45-Er Ryan ı Kurtarmak
    46-Troy
    47-Seven
    48-İntouchables
    49-Umudunu Kaybetme
    50-Unutulmaz Titanlar
    51-Taxi Driver
    52-Requiem for a Dream
    53-Saksı Olmanın Faydaları
    54-Edward Scissorhand
    55-3 İdiots
    56-American History X
    57-Yurakı Bak
    58-Nadide Hayat(sona da sıkıştırdım bak türk filmini :D)

arkadaşlar daha yazarım ama şimdilik size bunları yazmak istedim.içinde izlemediğiniz varsa mutlaka izlemeniz gereken filmler.iyi forumlar

Siz de kaçırdığım güzel film varsa bana önerebilirsiniz

• Twilight'tan sonrasına bakmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twilight Serisinden sonrasını okumadım

• Sırf 13. için + verdim ama küfrü silmezsen sınırsız yersin benden söylemesi. Edit: Forum hata veriyor + veremedim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 3 Nisan 2016; 17:16:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide "Ben Efsaneyim" filmi var onuda ekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

Sırf 13. için + verdim ama küfrü silmezsen sınırsız yersin benden söylemesi. Edit: Forum hata veriyor + veremedim hocam.

Silse de bişe değişmez şuanda. Malesef böyle ahlaksız, saygısız, anne baba terbiyesi almamış çocuklar mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 3 Nisan 2016; 17:23:09 >
  • Hocam ergen film serisi olabilir ama izlemiştim yani kurt vampir falan ilgimi çekmişti ben işin yok bellaymış aşkıymışına bakmadım

• Ne küfrü yahu ben küfür falan yazmadım

• Martian nedir ya?
  • Saçmasapan bir liste. İyi ve kötü filmler bir arada. Tek ortak noktaları popüler olmaları. Kıstas popülerlikse bunun neresi öneri oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirius Grey

Hocam ergen film serisi olabilir ama izlemiştim yani kurt vampir falan ilgimi çekmişti ben işin yok bellaymış aşkıymışına bakmadım

Sen değil babanızgeldi isimli aile terbiyesi almamış çocuğun teki adminler 1 gün verdiler sınırsız vermeleri gerekirken günaha adminler de ortak görevlerini yapmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 4 Nisan 2016; 1:09:59 >
  • Abime onu vermiyim...
  • Marslı işte

• Kötülük iyilik dereceli kavramlar ben bu filmlerin hepsini izledim hepsi de aklımda kalmış filmler.popülerliği benim için çok önemli değil açıkçası ama tabii senin görüşün ayrı benimki ayrı

• quote:

Kötülük iyilik dereceli kavramlar ben bu filmlerin hepsini izledim hepsi de aklımda kalmış filmler.popülerliği benim için çok önemli değil açıkçası ama tabii senin görüşün ayrı benimki ayrı

Göreceli kavramlar demek istedin sanırım. Twilight serisi, Sucker Punch son derece kötü filmler kalite anlamında yani. Vasat yapımlar da mevcut. Oradaki filmlerin de çoğu bilinen filmler ve DH sinema bölümünün takipçileri fazlasını bile izlemiştir.

• quote:

Marslı işte

O listede ne işi var onu soruyorum. İzlediğim en kötü sci-fi filmlerden biri

• Biraz daha konuşsam yüzüklerin efendisi kötü diyeceksiniz diye korkar oldum o yüzden bişey demiyorum

• quote:

Biraz daha konuşsam yüzüklerin efendisi kötü diyeceksiniz diye korkar oldum o yüzden bişey demiyorum

En krali demissinde onun icin tepki gosteriyorlar. Mesela icinden sucker punch denen filmi kapagindan anladim ne tarz film oldugunu izlemedim. Bu sadece benim icinden bir tane cikardigim. Daha da cikarilabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.