beyler her fikrada kufur oldugu icin kufursuz bi fikra bulamadim... adminler anlayis gosterirse sevinirim...
2 arkadasta biri digerine;
arkadas gider arkadasa -sana bi soru sorucam- der -sor- adam eliyle birlikte -viiinnnnn- yapar ve -bu ne ?- der adam -araba- diye cewap werir -araba oldugunu bildin ama ferrari oldugunu bilemedin- -sana bi soru daha soriyim- -sor- eliyle yine -viiinnn- yapar -bune- -ferrari- -ferrari oldugunu bildin ama 360 yaptigini bilemedin- der adam sinirlenmeye baslar -sana bi soru daha soriyim- -sor- adam yine -viiinnn- yapar -bu ne- -360 yapan ferrari- -360 yapan ferrari oldugunu bildin ama 6 vitesli oldugunu bilemedin- adam fittirmaya baslar -sana bir soru daha soruyim- -sor- adam yine eliyle - viiinnn- yapar -bu ne- -360 yapan 6 vitesli ferrari- -360 yapan 6 vitesli ferrari oldugunu bildin ama icinde sarisin bi kiz oldugunu bilemedin- adam cileden cikar -bak ben sana bi sorur soruyim- der -sor- adam 2 elini birlestirerek am gibi yapar -bu ne- -am- -am oldugunu bildin ama ananin ami oldugunu bilemedin- zuah
bence fıkra güzel ama en kısa zamanda bu mesaj kitlenir benden söylemesi[cptn]
Bence kilitlenmekle kalmaz [evlol]
[:(!]
[bandt]
bence yazan da kilitlenir
ya abi walla eger gercekten kitlenmesi gerekiosa tamamda bana ozaman en azindan uyari gelsin gelcekse...