Şimdi Ara

Size de sürekli efsanevi çıkıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 şubattan beri taç sandıklarından 4 kere efsanevi çıktı. 2. yıl dönümü büyülü sandığından efso çıktı. 2 klan sandığından efsanevi çıktı. az önce de maç atarken büyülü sandık düştü. Ben anlamadım sürekli bi efsanevi geliyor acaba oyun millet sıkılmasın, oyunu bırakmasın diye bilerek mi dağıtıyor? çünkü normalde 1 senede 1 efsanevi çıkartamayan ben taçtan klan sandığından efsanevi çıkartır oldum

not: 4-5 tane bulamadağım efsanevi kart kaldı onlardan hiçbiri çıkmadı sürekli olan kartlardan çıktı madenci buz büyücüsü filan 2 oldu ona üzüldüm :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bunun bir döngüsü var. Düzenli geldiğide olur hiç gelmez peşpeşe geldiğide. Tabi ne kadar çok sandık açarsan döngü hızlanır. Ben 13 lvl olacağım banada 1 haftada çok düşmüştür. Ama 4 aydır efsanevi çıkmıyor nerdeyse. Yine peşpeşe seri yapacağım bir ara :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam bir ara 2-3 büyülü açtım bir tane de süper büyülü açtım efsanevi gelmedi ama şimdi seriye bağladı sürekli geliyor. Geliyor ama keşke güzel bir şey gelse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit. Yanlış konuya mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 18 Mart 2018; 17:9:12 >
  • Bana daha ne taç sandığından ne büyülü sandıktan ne de destansı sandıktan 1 tane bile efsanevi düşmedi.Anca efsanevi sandıktan çıkıyor işte.Yalnız ben 2700 kupadayım henüz ghost nightı bulmamış olmama rağmen bugun efsanevi sandıktan çıktı anlayamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 26 Mart 2018; 10:17:6 >
  • 2300 lerdeyim 5 aydır oynuyorum 1 tane çıktı oda taç sandığındandı sanırım çok şanslısın onu bilde
  • Bana çok nadir çıktı hocam o da 3 tane sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.