YANİ 5 SENEDİR HİÇBİR TRANSER YOK YANİ ÇOK ÜZÜLÜYORUM YAAA RİBERY'İ ALDIK KIYMETİNİ BİLEMEDİK BİDE FRANKDEBUR VARDI YA ADAMI BARCELONA'DAN ALMIŞIZ YAAA ODA GİTTİ BANA GÜZEL BİR TRANSER SÖYLEYİN YAAAA...NASIL NE YAPMAMIZ LAZIM SİZCE..................
arkadaşım siz galatasaraylılar artık kabul etmelisiniz. eski galatasarayın 5-6 sene içinde geri gelmesi çok çok zor.
mehmet topuz ve gökhan ünal ikilisini alabiliriz zaten satılırsa ilk satılacağı takım galatasary olcak ama bizde o futbolcular yerine orhan ak cihan hasan kabze yi bide 2-3 milyon euro vercekmişiz çok para bu kıtlıkta ama iyi transferler olur alacakları yapancılşardan daha iyi olacakları kesin
Bana sorarsanız Galatasaray ın öyle çok da fazla yerli transfer yapmasına hiç gerek yok, zira Türkiye'de altyapı konusunda bütün takımlardan çok ilerideyiz ve gerçekten çok yetenekli gençlerimiz var. Yurtiçinden alacağımız oyunculara dünya kadar para vermek yerine kendi yetiştirdiğimiz gençlere güvensek yanlarına da gerçekten kaliteli yabancı birkaç oyuncu getirirsek ve biraz da sabredersek eski başarılı günlerimizi yakalamamız çok da zor değil bence. Ayrıca Kalliyi daha göreve başlamadan bu kadar ağır şekilde eleştirmeyi de doğru bulmuyorum, tamam adam yaşlı, belki de çok aktif bir teknik direktör göremeyeceğiz saha kenarında ama yanına gerçekten iyi bir Türk yardımcı antrenör (ki bence bu Abdullah Avcı olabilir) getirilebilirse eğer oldukça iyi bir ekip çalışması sağlanabilir. Unutulmamalıdır ki efsane kadromuzun oluşturulmasında Kallinin büyük emeği vardır.
Neticede söylemek istediğim şu; Kalli zaten gençlere şans tanımayı seven bir t.d. yanında da kendisiyle aynı mantaliteye sahip bir yardımcı ile (bence bu kesinlikle gelecek vaadeden bir Türk hoca olmalı) iyi yabancı transferler ve bizim genç aslanlarımızla özlediğimiz günleri yakalayabiliriz. Ama bunların yanına bir de sabırlı olmamız gerektiğini eklemek isterim. Ben şahsen bir iki sene şampiyon olmamayı göze alırım, bilmiyorum sizler ne dersiniz..??
hiçbir doğru düzgün teknik direktör bir diğerinin altında görev yapmaz bence. abdullah avcıyı unut yani... frank de boeri beğenen arkadaş daa hafızasını biraz zorlasın bence. de boer bülent ikilisi o sene galatasarayı batıran en önemli isimlerdi...
riberynin kıymetini bilememekle de alakası yok bu işin. yönetimin büyük hatası var ama kafasına gitmeyi koymuş bir adamı da elinde tutsan ne olur tutmasan ne olur. mesela o olsa belki geçen sene hasan sağ kanatta oynamayacaktı ve 20ye yakın asisti olmayacaktı. belki galatasaray da şampiyon olamayacaktı. kötü oldu mali açıdan ama gitmesinde belki hayır vardı ne bileyim...
kalli ölmüş ağlayanı yok gençlere şans verse neolur soğukta,yağmurda,rüzgarda sahaya inemez valla
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
hiçbir doğru düzgün teknik direktör bir diğerinin altında görev yapmaz bence. abdullah avcıyı unut yani... frank de boeri beğenen arkadaş daa hafızasını biraz zorlasın bence. de boer bülent ikilisi o sene galatasarayı batıran en önemli isimlerdi...
riberynin kıymetini bilememekle de alakası yok bu işin. yönetimin büyük hatası var ama kafasına gitmeyi koymuş bir adamı da elinde tutsan ne olur tutmasan ne olur. mesela o olsa belki geçen sene hasan sağ kanatta oynamayacaktı ve 20ye yakın asisti olmayacaktı. belki galatasaray da şampiyon olamayacaktı. kötü oldu mali açıdan ama gitmesinde belki hayır vardı ne bileyim...
öyle diyorsun ama fatih terim de zamanında sepp piontek in altında görev yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Fatih Terim in Fatih Terim olmasında eminim Sepp piontek in katkısı oldukça fazladır. Zaten Kalli öyle uzun süre görev yapmaz gibime geliyor. Bence buradaki amaç tekrar bir takım omurgası yaratmasına imkan vermek, daha sonra atlında yer alacak yardımcı hoca kaldığı yerden devam ederk büyük başarılara imza atabilir diye düşünüyorum.
Tabi ben böyle düşünüyorum diye herkes böyle düşünecek diye birşey de yok ben sadece durumu değerlendirmek istedim kendimce.
önce bir başkan transfer edin.sonra kaynağı yaratın.sonra topçu alın başarılı olun.sonra borçları ödeyin.sonra ayağa kalkın.sonra sonra sonra
g.s ın durumu kötü olabilir ama insaf bu haliyle bile geçen sen şampiyon oldu bu sene başarısız birde kallinin gelmesiyle ilgili yapılan yorumlar hagi ve stump olaylarını anımsattı bana o zamanlarda bunlara baston lazım dendi kalli teknik direktör ne alakası var diyebilirsiniz ki derseniz daha kötü kendi kendinizin fikirlerini boşa çıkarırsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme