Şimdi Ara

SİZE GÖRE EN İYİ KONSOL OYUNU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: false shepherd

Demon's Souls yüzünden üç kere PS3 aldım. PS4'e çıkarsa iyi olur

vallahi ben 10.yıl sürümü beklemiyor değilim....bir sürpriz yapıp 2019 de gelebilir ama bu konsol mu olur arası meçhul...
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Haze iyi bir oyun değil tabii ki, söylenmesinin sebebi ironi. O dönemlere tanıklık etmeyenler için garip gelmesi normal. Haze arkasında Ubisoft ve Crytek UK olan bir oyun, daha kafadan bir merak uyandırıyor, başta multiplatform bir oyundu sonra PS3'e özel oldu, o dönemlerde de PS3'deki cell işlemciden ötürü PS3'ün özel oyunları her zaman ilgi manyağı olmuştur, normal olarak bu da insanların oyundan beklentisini ve ilgisini daha da artırdı, Halo vari müthiş bir sinematiği vardı mesela, grafiklerde fena değildi o günün şartlarına göre, üstelik bir hayli beğenilen bir demosu vardı, Halo killer lafları dahi dolanıyordu; fakat çıktıktan sonra rezalet bir oyun olduğu görüldü, hem de her yönüyle rezalet bir oyun. Sektörün büyük patlayanlarındandır. 2006-07 dönemlerinden beri forumda olanlar için beklentileri karşılama konusunda başarısız olan ya da PS3-360 karşılaştırmalarında doruk noktasına ulaşmış bazı unutulmayan oyunlar vardır, Haze'de onlardan biri; mesela Lair, Kane&Lynch, Ridge Racer 6-7, Fight Night Round 3 gibi şu an hatırlayamadığım belli başlı bazı oyunlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Haze iyi bir oyun değil tabii ki, söylenmesinin sebebi ironi. O dönemlere tanıklık etmeyenler için garip gelmesi normal. Haze arkasında Ubisoft ve Crytek UK olan bir oyun, daha kafadan bir merak uyandırıyor, başta multiplatform bir oyundu sonra PS3'e özel oldu, o dönemlerde de PS3'deki cell işlemciden ötürü PS3'ün özel oyunları her zaman ilgi manyağı olmuştur, normal olarak bu da insanların oyundan beklentisini ve ilgisini daha da artırdı, Halo vari müthiş bir sinematiği vardı mesela, grafiklerde fena değildi o günün şartlarına göre, üstelik bir hayli beğenilen bir demosu vardı, Halo killer lafları dahi dolanıyordu; fakat çıktıktan sonra rezalet bir oyun olduğu görüldü, hem de her yönüyle rezalet bir oyun. Sektörün büyük patlayanlarındandır. 2006-07 dönemlerinden beri forumda olanlar için beklentileri karşılama konusunda başarısız olan ya da PS3-360 karşılaştırmalarında doruk noktasına ulaşmış bazı unutulmayan oyunlar vardır, Haze'de onlardan biri; mesela Lair, Kane&Lynch, Ridge Racer 6-7, Fight Night Round 3 gibi şu an hatırlayamadığım belli başlı bazı oyunlar var.

Hocam. Detayli aciklama icin tesekkr ederim. Bende youtube, forumlar, internette arastm. Ne inceleme ne forum hicbir bilgi yok. Allah Allah nedir bu diye iyice merak etmstm. Hatta inanirmisin simdi foruma "oyun hakkinda bilgi bulamadim. Cok merak ettim. Umarim remastered fln cikar deneriz" yazacaktm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PS1: Resident Evil
    PS2: Shadow of the colossus
    PS3: Uncharted 2
    PS4: Bloodborne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 3 Kasım 2015; 9:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 13

• Ps2 için:Black (Fps tarzında güzel bir oyundu)-nfs most wanted
    Ps3 için:God Of War serisi,The Last Of Us
    Ps4 İçin:Far Cry 4 (Bu oyunun benim için değeri farklı tayland zıyaretımde canım sıkılmasın dıye konsoluda yanımda goturmustum, Millet go go bar,masaj salonu gıderken ben otel odasına kapanıp bu oyunu oynamıştım hatıladıkça gülerim :))

PS3-PS4 için: Diablo 3 (hackn slash tarzı oyunlar her zaman favorim olmustur,hem ps3 hemde ps 4 konsolunda oynadıgım yegane oyunlardan biridir,Blizzardın yaptığı her oyun zaten üst düzey kalıtelı ama diablo'nun yeri bir başkadır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 2 Kasım 2015; 15:40:07 >
  • Maşallah konuyu iyi trollemiş Haze'ciler.

http://forum.donanimhaber.com/m_52896330/tm.htm
  • Last of us

• quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

quote:

vallahi ben 10.yıl sürümü beklemiyor değilim....bir sürpriz yapıp 2019 de gelebilir ama bu konsol mu olur arası meçhul...

Kırık Archstone (Land of the Giants) bölümünü içeren bir remaster çıkarırlarsa çok iyi olur. Dark Souls 3 sonrası için umudum var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Kasım 2015; 5:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

PS1: God of war 1

PS1?

Bana göre şu ana kadar çıkmış en iyi konsol oyunu Beyond Two Souls'dur. PS4'e çıkacak sanırım ve yine alıp yine bir kaç sefer daha oynayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

quote:

PS1?

Bana göre şu ana kadar çıkmış en iyi konsol oyunu Beyond Two Souls'dur. PS4'e çıkacak sanırım ve yine alıp yine bir kaç sefer daha oynayacağım.

Ps4 e detroit çıkmayacak mı beyond two souls duyurulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirecburnuCakali -- 3 Kasım 2015; 8:22:51 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    bende diyorum bu haze ne herkes övmüş.. gerçekten iyi oyun sandım bir an
  • Evet yanlış yazmışım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

quote:

Kırık Archstone (Land of the Giants) bölümünü içeren bir remaster çıkarırlarsa çok iyi olur. Dark Souls 3 sonrası için umudum var :)

tüm demons souls severlerin temenni si o yönde
    :DDD

• Rocket league

• quote:

Orijinalden alıntı: alexaykutkiller

quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

quote:

PS1?

Ps4 e detroit çıkmayacak mı beyond two souls duyurulmadı

Detroit çıkacak hocam. Beyond Two Souls ve Heavy Rain için en kısa zamanda çıkış tarihlerini duyuracağız dediler en son.

Edit:https://twitter.com/QUANTIC_DREAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 3 Kasım 2015; 15:46:48 >

• Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
  • Assassin's Creed Unity

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Assassin's Creed Unity

güzel şeçim ama pc de de var konsola özel exclusive oyunlardan yazsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Assassin's Creed Unity

güzel şeçim ama pc de de var konsola özel exclusive oyunlardan yazsanız?

Çoğu kişi multi platform oyun yazmış benim yorumum neden battı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.