Şimdi Ara

SİZE İKİ SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk once herkeze selamlar benim sizlere iki tane sorum olucam ilk olanı benim ekran kartım sapphire R-X600XT 256 MB PCI EXP suanlık ekran kartımda herhangi bir sorun yok yanlız elime biraz para geçti bende bunu çarçur etmemek için bi ekran kartı almayı dusunuyorum sizde ne almalıyım fiyat olarak 400m na kadar bir kart alabilir yani almışken iyisi olsun diyorum bir diger sorumda bu pcı exp le agp nin farkı nedir şimdiden hepinize çok teşşekur ederim

• pcie ekrankartı kullandıgını yazdıgına göre biraz daha bekle orta seviye dx10 ekrankartları çıkınca yenilersin diğer parcalarınıda yazrmısın işlemci,ram,anakart vs vs
  • Kısaca pci-e ve agp anakartla ekran kartının iletişim yoludur.
    400 milyona kadar 1950Pro ve 7900GS kartlarından birini alabilirsin. Bunlardan hagisi dersen zaten bu konuda bir çok açık konu var. Okursan detaylı bilgin olur
  • epox 9npaj anakart, amd 3000+ 64 bıt 1800mhz 512kb soc 939, rem 1024, hardisk seagate sata 80 gp
  • senin yerinde olsaydım orta seviye dx10 kartları beklerdim bence acele ediyorsun (benim fikrim)
    quote:

Orjinalden alıntı: redbull__

epox 9npaj anakart, amd 3000+ 64 bıt 1800mhz 512kb soc 939, rem 1024, hardisk seagate sata 80 gp
  • yok yani çok acelesi yok bekleyebilirim şimdilik ekran kartım bana yetiyo oyunlarda filan bi sorun yok ben sadce parayaı yememk için sordun ozaman ben bekleyim en iyisdi
  • Bekle ama parayı yeme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.