Şimdi Ara

Size Mantıklı Geliomu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4 - 5 gün önce Knigta girim dedim 57 lik asasinimle xigenona girmiyince beramusa girim dedim orada 49 luk bi mage avrdı onu oynıyaim dedim ama dc yedim . Sonra tekrar girdiğimde Askıda kaldı.

Herkese En az Bir kere olmuştur bu olay.

Ama Benimki Yaklaşık 4 Günden beri askıda Confirm diyorum yine askıda gösteriyor.

Ko team e mesaj attım confirm de diyor. Olmassa bi kaçkere daha dene diyor. (Sanki biz confirm demesini bilmiyoruz)

Ve şu anda hala askıda 4 gündür knight oynayamıom

Ko ya tekrar mesaj attım cvp bekliom o ş.r.f.s.z lerden

Sizce Bu mümkünmü Yada mantıklı geliomu?

Askı Nedir bilmeyenler için genellikle Dc yediğin zaman lagtan dolayı adamının kullanılıomuş gibi gösterilmişidir.

• bana da olmuştu ama 2 gün oldu
    şifreni bilerk bir kere yanlış yaz
    sınra da ıd ni yanlış yaz
    şimdi dorusunu yaz baqam oldu mu cevabını beqliorum
  • bu genelikle şifrenin uzun veya yanlış karakter içermesinden oluyo. arkadasın dediği gibi bi şifreni değiştrmeyi dene.
  • ben öle demedim ama neyse hem bunun şifreyle ne alakası var dikkatli oku anlarsın bu oyundayken netin bağlantısının gitmesi elek kesilmesi vs. oluo
    ztn elekt. idaresine kılım 65 lwl de 3 kere onların yüzünden yattım 2 sinde presss ok aradım dedim ya kardeşim nie löp die elekt. gidio dedim kaç kere car yattı dedim adam o ne dedi ben ..... dedim kapadım ..
    olmaz bu işler bölee

• ikidebir confirmde oluo
  • olmuo 2 gün denedim ama boşuna sonra en üstte ilk yazdımıı denedim oldu
    belki bal fln dersiniz ama denemekte fayda var hem ne kaybedecen ki ................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kaç öneri lazım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.