Yaklaşık 4 - 5 gün önce Knigta girim dedim 57 lik asasinimle xigenona girmiyince beramusa girim dedim orada 49 luk bi mage avrdı onu oynıyaim dedim ama dc yedim . Sonra tekrar girdiğimde Askıda kaldı.
Herkese En az Bir kere olmuştur bu olay.
Ama Benimki Yaklaşık 4 Günden beri askıda Confirm diyorum yine askıda gösteriyor.
Ko team e mesaj attım confirm de diyor. Olmassa bi kaçkere daha dene diyor. (Sanki biz confirm demesini bilmiyoruz)
Ve şu anda hala askıda 4 gündür knight oynayamıom
Ko ya tekrar mesaj attım cvp bekliom o ş.r.f.s.z lerden
Sizce Bu mümkünmü Yada mantıklı geliomu?
Askı Nedir bilmeyenler için genellikle Dc yediğin zaman lagtan dolayı adamının kullanılıomuş gibi gösterilmişidir.
bana da olmuştu ama 2 gün oldu şifreni bilerk bir kere yanlış yaz sınra da ıd ni yanlış yaz şimdi dorusunu yaz baqam oldu mu cevabını beqliorum
bu genelikle şifrenin uzun veya yanlış karakter içermesinden oluyo. arkadasın dediği gibi bi şifreni değiştrmeyi dene.
ben öle demedim ama neyse hem bunun şifreyle ne alakası var dikkatli oku anlarsın bu oyundayken netin bağlantısının gitmesi elek kesilmesi vs. oluo ztn elekt. idaresine kılım 65 lwl de 3 kere onların yüzünden yattım 2 sinde presss ok aradım dedim ya kardeşim nie löp die elekt. gidio dedim kaç kere car yattı dedim adam o ne dedi ben ..... dedim kapadım .. olmaz bu işler bölee
ikidebir confirmde oluo
olmuo 2 gün denedim ama boşuna sonra en üstte ilk yazdımıı denedim oldu belki bal fln dersiniz ama denemekte fayda var hem ne kaybedecen ki ................