Şimdi Ara

Size Muhabbet Kuşumla Yaşadığım Anları Anlatacağım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün sizlerle muhabbet kuşum yani limonla yaşadğım anları anlatacağım ilk öncelikle arkadaşlar size söylemeliyimki bir hayvan almadan önce ona bakacak zamanınız varmı iyi düşünün yoksa çok pişman olabilirsiniz evet şimdi gelelim konuya limonu ilk aldığımda 1 aylıktı eski kuşum ölmüştü onun yerine limonu almıştım işte onu 1 hafta içinde kendime o kadar alıştırdımki geldiğim an kafese tırmanıyor çığlık atıyordu ben bu kuşun değerini bilemedim ilk başta çok çıkarırdım sonra günde 1 e düştü kuş artık geldiğimde kafese tırmanmıyordu neyse günler böyle geçti bir gün kuşu çıkardığıdamda yere düştü felç olmuştu sandım hareket etmiyordu meğersem ani felmiş 1-2 dakika sonra geçiyordu ama çok kötüydü kendimi suçladım itşe babam bana kuş kendini yerden yere vuruyor intihar ediyor gördüm oğlum diyordu inanmadım sonra babam bi anda gel oğlum diye çağardı kuş kendini kafeste bağırarak kendini yerden yere vuruyordu sonra kuşu çıkardık ve balkondan saldık öyle bir mutlu uçtiki görmeniz lazım vebali bende gitti diye düşünyorum siz siz olun kuşunuza iyi bakın bundan sonrada zor hayvan alırım valal

BEN BU HAYVANA NASIL KIYDIM LANET OLSUN !!!!

KUŞUMUN BİR VİDEOSU:
    http://www.youtube.com/watch?v=N042O0QdoyA

• :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.