Şimdi Ara

SİZİ EN ÇOK HEYECANLANDIRDAN SMAÇ YARIŞMASI HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SİZİ EN ÇOK HEYECANLANDIRDAN SMAÇ YARIŞMASI HANGİSİ?

(En Son Oy Tarihi: 22.9.2007)
Giriş
  • BENİM TERCİHİM 1988 SMAÇ YARIŞMASI.MAJESTELERİNİN SERBEST ATIŞ ÇİZGİSİNDEN UÇTUĞU YARIŞMA.WİLKİNS LA ÇEKİŞMESİDE GÜZELDİ

• Hiç kuşku yok ki en iyisi 2004 dü çünkü panyalı bacakarası yaptı.Self alley-oop lu 360 kol sokma yı ve self alley-oop lu 360 bacakarasını da denedi ama başarısız oldu

88 den nefret ediyorum MJ sırf adıyla kazandı yarışmayı yoksa Dominique Mj den 10 kat daha iyi

MichealJordan tek el yarım değirmen yapıyor 50 veriyorlar
    Dominique Wilkins çift el tam değirmen yapıyor 45 puan
    Micheal Jordan sırf adıyla kazandı o yarışmayı zaten.Tamam belki iyi slam dunker.Ama gerçekten o yarışmayı adıyla kazandı ki Bunu Micheal Jordan ın kendisi de söyledi.

Josh Smith inkide süperdi ilk defa eski bir efsanenin formasını aldı ve onla klasik bir smacını bastı ve bu Nate ve Gerald la beraber gidiyor bu işin öncüsü Josh Smith

2000 de süperdi VC çok rahat kazandı.Steve Francis de mükemmel smaçlar bastı ve 2. oldu.Ama anlamadığım bir nokta vardı.Ricky Davis bu yarışmaya katılmıştı ve 2004 e de katıldı.İlk 3 senesi olanalr girebilir diye de bir kural var.Nasıl oldu bu anlamıyorum.

1996 da ilk defa bir beyaz kazandı o çok ayrı bir yıldır.Ama faulden bastığı smaç üzerine 49 almasına çok tepki verildi.Brent Barry nin o sene yaptıklarını bir zenci yapsaydı belki de finale bile çıkamazdı.

2004,1988 ve 2007 yılları resmen haksızlığın babası yapıldı

NBA.Com da yapılan ankette NBA in en iyi smacı seçilen ''alley-oop lu ters bacakarası'' da süperdi o da 2003 de yapıldı
    2003 de Richard Jefferson 180 kol sokma yı denedi ama başarısız oldu o olsaydı çok süper olucaktı

2001 de güzeldi Stromile Swift in hakkı yendi ama Desmond çok güzel smaçlar bastı o hak etti

2004 de ''Haksızlığın Babası'' yapıldı resmen yuuh dedim orada Fred Jones J-Rich i yendi nasıl olduysa artık jüriler sağolsun.federsiniz ama içine edildi yarışmanın.Bu kadar haksızlık olmaz.

Bu sene yapılan 2007 nin zaten MJ içine etti.Gerald Green in Nate Robinson un üstünden bastığı smaç dğeişikti ve güzeldi.Dwight Howard ın smacı zaten olağanüstüydü.Dwight Howard NBA yönetimine 365cm lik potaya smaç basıcam demiş.NBA Yönetimi de olmaz demiş.Bunun üzeriine Dwight Howard bu smacı bastı.Bilginize.

Çekişme derseniz 1988 deki Micheal Jordan ve Dominique Wilkins dir.Ama en güzeli derseniz 2004 derim.Çünkü Jason Richardson vardı.O yıl hepsinden farklıydı.Devrim yaratıldı resmen.

• ÇEKİŞME ÇOK GÜZEL OLUYOR SMAÇ YARIŞMALARINDA.AMA ESTETİK,KİŞİSEL SMAÇLAR DENDİĞİ ZAMAN HAKLISIN 2004 J-RİCH ASLINDA HER SENENİN KENDİNE HAS GÜZELLİĞİ VAR.DAHA ÖNCE BOŞU BOŞUNA YEDİK BİRBİRİMİZİ (CARTER-RİCHARDSON).HAKKI YENEN BİRİ DAHA VAR BENCE ANDREİ IGUODALA
  • 2000 den oncekileri izlemedm ama bnce 2000 den snraki slam dunklarda tartısmasız en ii slam dunk 2000 de oldu bnce cok kaliteli bi slam dunk tı videoları bile var hala pc de
  • 2000 diyorum.
  • Nate robinson ve andre igadoula zamanı 2005
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.