Şimdi Ara

Sizi gıda teröründen kurtaracak iki mobil uygulama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
38
Favori
16.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
424 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simerazzı

Paran varsa sağlıklı ürünler tüketirsin, yoksa her türlü maddeye maruz kalırsın. Olay bu kadar basit aslında

Sadece parayla ilgili değilki. Abur cuburların sağlıklı alternatifi varmı?

Bimdeki abur cuburlar daha ölümcül kimyasallar içeriyor orası doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayı kullanmaya gerek yok.Herşeyi zararlı gösteriyor boşa indirmeyin

• Emek, paylaşım için teşekkürler.

Yiyecek endüstriye dönüştü, çoğu şey zararlı, kaçış yok.

Domatesi çocukluğumda çok severdim: Şimdi hiç sevmiyorum; tadı, tuzu, lezzeti yok.

Not: Mevsiminden bahsediyorum, kışın çıkandan söz bile etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katkı maddeleri çeşitliliği +sonsuza doğru gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 4 Nisan 2018; 15:29:31 >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Aburcubura gelene kadar temel gıda maddeleri var. Pirinç, bulgur, bakliyatlar, yumurta, tavuk süt ürinleri doğal ve sağlıklı olanları kaç para, fabrikasyon kimyasallı, besin değeri düşük olanları kaç para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 4 Nisan 2018; 16:4:30 >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
    Bende telefonumda bulundurduğum ve uzun zamandır kullandığım bir uygulamadan bahsedeyim. "Gıda Katkı Maddeleri" isimli bir uygulama. Arama kısmına maddenin ismini yada e kodu tarzında kodu yazıp arattığınızda "Helallik Durumu", "Sağlık Etkileri Açısından Tüketim Önerisi" ve "Risk Grupları İçin Öneriler" şeklinde 3 başlıkta bilgiler sunan Prof.Dr.Fatih GÜLTEKİN'in "A'dan Z'ye Gıda Katkı Maddeleri" kitabından uygulamaya dökülmüştür.

Android için
    play.google.com
    Gıda Katkı Maddeleri - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serveriletisim.gidakatkimaddeleri

linkinden indirebilirsiniz.

• Sizi gıda teröründen kurtaracak iki mobil uygulama kinder süt dilimi bu

• gördüğünüz gibi bütün abur cuburlarda bu pislikten mevcut

Sizi gıda teröründen kurtaracak iki mobil uygulama

bunu da millet alıyor kahvaltıda çocuğuna yediriyor...allah belanı versin nestle

Sizi gıda teröründen kurtaracak iki mobil uygulama

• Ulan insanlara karşı ağzımız kokmasın diye BİM'den 1 liraya aldığımız First sakızın içinde Aspartam ile Nişasta bazlı şeker bulunuyormuş. Diyet yapıyorum, arada çiğniyorum, sürekli karın acıktırıyormuş. Eyvallah güzel bir bilgi paylaşımı. Gidip Falım sakızın barkodunu okutacağım.

Düzeltme: Falım aldım. Almaz olaydım. Barkodunu okumadı. E kodlarını araştırdım. E171 (Titanyum Dioksit), E320 ve E321 gibi tehlikeli iki madde var. Ulan ne çiğneyeceğiz biz. Diş fırçalasan, macun içinde de var. Ancak tüketilmiyor en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 4 Nisan 2018; 18:2:33 >
  • desene aç kaldık

• Tesekkurler

• ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Aspartam zararlı değil. Şeker hastalari icin sekerleme olarak kullanılıyor. Nişasta bazlı olan tehlikeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohouse -- 4 Nisan 2018; 18:12:56 >
  • Yanlış bilgi vermeyin aspartam aksine zararlıdır..FDA iki kez yasaklamıştır..çay şekerinden 180 kat daha güçlü yapay tatlandırıcıdır.fare deneyinde tümör sonuçları görülmüştür.

• ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Market sakızlarından uzak durun kısaca,ille de sakız istiyorsanız doğal çam sakızı alın..

Macunu da organik kullanabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Aburcubura gelene kadar temel gıda maddeleri var. Pirinç, bulgur, bakliyatlar, yumurta, tavuk süt ürinleri doğal ve sağlıklı olanları kaç para, fabrikasyon kimyasallı, besin değeri düşük olanları kaç para.

Orası öyle ama sağlıklı dediğin de pek sağlıklı değil. Paket ürünlerin alayı leş. Tabi gidip en ucuzunu almaktansa insanlar daha az ama daha kaliteli paketler alabilir

• bimden reçel aldım bakodu okuyamadı

• Yoğurt veya süt. Sabah kahvaltısı niyetine. Eskiden hep yorgun hissederdim, bunu sabahları yediğimden beri kendimi daha sağlıklı hissediyorum.
  • Sütaş yoğurdu okuttum şükür temiz çıktı :)

BİM'deki buğdaylı ve kepekli etmekten şüphelendim ama bilgi çıkmadı. Ürün içeriğinde yazmıyor ama kafaya taktım artık fırına mı gitsem diye her gün tüketiyorum çünkü
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    İnsanlar en ucuzundan da doya doya yiyemiyor ki. Kalitelisinden almaya kalksa tamamen aç kalacak.

• Zararlıysa devlet niye el atmıyor bu işe. Yasaklamasalar bile sigaradaki gibi üstüne bu zararlı diye yazsınlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.