Şimdi Ara

Sizi gıda teröründen kurtaracak iki mobil uygulama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
38
Favori
16.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
424 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllar önce birkaç arkadaş başladığımız ve içerik oluşturma noktasında siyasi desteğe sahip olmadığımız için rafa kaldırmak zorunda kaldığımız bir projeydi...

Anlaşılan arkası sağlam birileri bizim erişemediğimiz ürün içeriği verilerine kolayca erişmiş ve hayalimizdeki uygulama çıkmış meydana...
  • Yorumlara bir göz attım da birçok ürünü tanımadı falan denilmiş, sanırım onlar bizim yapmak istemediğimizi yapmış; içerikleri manuel girme serüvenine dalmışlar anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themakina

E kodları uygulaması benim 1 buçuk yıldır kullandığım bir uygulama birçok maddenin kodları var. Bende Gıda Mühendisliği bölümü öğrencisiyim, tüm vatandaşların aldıkları ürünün arkasını çevirip bakmalarını tavsiye ederim. Bu ürün markalı deyip güvenmeyin içeriği gerçekten sıkıntılı olabiliyor. Aldığımız ürünlerde Helal Sertifikası arayalım lütfen. Özellikle GİMDES bu konuda çok sıkı bir firmadır. Araştırmanızı tavsiye ediyorum. Yahudiler bile her ürünü yemezken biz Müslüman olarak daha dikkatli olmalıyız. Biz farkında olmazsak Farkındalık oluşturulamaz.

Sen böyle dedin ya şimdi yobaz ateistler köpürür yallah arabistana der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 3 Nisan 2018; 22:17:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yerine bunu oyun diye oynamaya başladım. Her ürüne bakıyorum artık. Çok teşekkür ederim arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Yıllar önce birkaç arkadaş başladığımız ve içerik oluşturma noktasında siyasi desteğe sahip olmadığımız için rafa kaldırmak zorunda kaldığımız bir projeydi...

Anlaşılan arkası sağlam birileri bizim erişemediğimiz ürün içeriği verilerine kolayca erişmiş ve hayalimizdeki uygulama çıkmış meydana...

O kadar da üzülme...Program çoğu ürünün içeriğine "olabilir" diyor.Yani kesin olarak var mı, yok mu belli değil? İşin kolayına kaçılmış.

• Bitkisel yağ yazan bir üründe palm yağı olup olmadığı saklanıyorsa bunu nasıl anlıyor

• Kligtag'ı yükledim, neyi tarattıysam bulunamadı dedi. Evde tarattıklarımdan bulduğu tek şey eti yulaf ezmesi. Onun da içinde ne var ne yok biliyorum zaten. Geliştirilmesi gerekiyor.
  • Cozum basit, islenmis hicbir gidayi yemeyin.
    Gidin pazardan alin sebzenizi meyvenizi yemeginizi kendiniz yapin :)
  • Faydalı bilgiler teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama gereğinden fazla iyi olmuş. Kodu okuttuğum an tüm bilgiler önümde. Bugün aldığım dondurmada nişasta bazlı şeker çıktı.
    Az çok dikkat ederdim şimdi uygulama çok kolaylık sağlayacak. marketlerde kullanınca gülen olursa takmamak lazım :)

ayrıca:

Sizi gıda teröründen kurtaracak iki mobil uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 3 Nisan 2018; 23:45:37 >

• Paran varsa sağlıklı ürünler tüketirsin, yoksa her türlü maddeye maruz kalırsın. Olay bu kadar basit aslında

• Diyetisyen olarak tek kelimeyle bayıldım. Kullanıcılar ürünleri direkt ekleyemese de ürün önerisi/bilgi düzeltme gibi seçenekler eklenirse ve bunlar hızlıca işlenirse tadından yenmez bi uygulama olur.

• KlikTag'in CepTel. üzerinde istediği haklar sıkıntılı...!

EKodları'nda sıkıntı yok!

KlikTag'i bu durumda kurmanız tavsiye edilmez!
  • Şu uygulamaya bir de katkı maddeleri sekmesi açılsa on numara olur. Hatta onu ekleyip premium tarzı ücretli yapsalar satın alırdım.

• Markette gördüm ama içeriğine güvenemediğimden almadım o ürünü,neyle nasıl tüketiyorsunuz onu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirme projesi olarak üniversitede yaptığımız projeyi yapmış adamlar

neyse en azından güzel tutan fikirler bulabiliyoruz
  • neden? kamera ve konum istiyor sadece

kameranın amacı da ürün kodunu taramak
  • Şu bölümde gördüğüm en düzgün konu

• husamsdu kullanıcısına yanıt
    Bence o kadar sevinme. Gimdes'te E220 icin butun sulfurlu ilaclar zehirlidir ve Amerika'da kullanilmasi sinirlandirilmistir derken E Kodlari yesil gosteriyor. En iyisi zorunlu kalmadikca pakete sokulmus hic bir seyi yememek. Mumkun oldukca islenmemis urun kullanmak.

Edit : Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 4 Nisan 2018; 3:22:35 >
  • güzel bir uygulama ama zaten bunlar bilinen şeyler
    madem zararlı o halde devlet niye yasaklamıyor ?
    üstelik etikete yazmadıkları varsa hiç şaşırmam ,kaç tane firmanın ürettiği üründe yabancı maddeler bulundu

meyve suları ,çikolata ,gofret, cips türü ürünleri ise hiç araştırmaya gerek yok
    artık köylerde bile tam sağlıklı ürün bulmak çok zor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.