Şimdi Ara

Sizin başınızı çekiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkiss -- 2 Temmuz 2009; 20:30:41 >

• herkes kendini listenin başında görür doğmak büyümek ölmek kadar doğal birşey, hatta kızgın kumlardan buz gibi sulara atlamak gibi birşey.
  • B
    a
    ş
    l
    ı
    k
  • Bu forumdaki kullanıcılar: elk_35, Scorpion_tr, ugr7, ScramJet, jasonu, Gökhan-86, lookoutfth, MortingenStrasse, Haşin_ErKeK, Erdém53, Crescentlife, _PerenaL, hunter06, R4V3N, reKLizMa, furkiss, BèRuTTì , med_cezir197, ßoost, nP4BlacK0uT, blackcold1907, Magnesium, proxima centauri, by_kesh, MrEmq, Samet.58, metintosyali, cadocx, (EmRe), Stratocaster®, zizos, pisiko__, WarfareOfTheSpirits, egos_1010, tugberk23, windsurf, gokata, berbatov19, seckin01, fuzbing, NafirKeyh, cr.7, brecoglu, -MaStamindZ-, tayyar_ağa, xlock, Kıdemli Çavuş, ulquiorra1, SaqomaN, Armatö®, ambrosia_, DeVastating, ankara1234, .::Lucario::., gokmavı, benben2009, pa1n, CasTiLLa, pisikopat5061, serdar_85, CaqiR, Nymphetaminé, emre.s43, Slp, veysel_7, ssmuho, Superdeve, ge4ce, rsteam, YrkndrY, bestercan, sf_allthing, Laxori, xzxonurxzx, Salih, rising, street_cops, Ötüken_23, Tan Er, Ali Arslan, Kuray, Næccm, мooŋωαlкεя, Feel Me, SinanBest, Forbidden*, Akaykk15, mert_frz, gm7pro, asderty, axiaziz, hasancemal, By_MeaRt, ZeuSsss, Aaranel, DephroN, poseidon_19, ahmet41ugur, ramazanyurt, st3in, Raimond, Amulet, _EmRé_, HitEmUp, T0lg@, Canhatti, Kubilay, zohahahaha, denny07, Magnex, svai, Rajeesh, nisso, Dwight Stifler, fernsehn, DayWalker7, FinaL_İmPacT, alimert1232, darnglove, Deviilll, westblood, Black Sabbath, Lèon, djbenim, FYLE, kJa., Kirk Hammet, bynoun, Alfredo, diSSable, DestroyerTurk, HeLL YeaH, benozgurum, chiculata-, metalysm, DieselTRoniC, Krynn66, StopAndWatchMe, DunkeR, qraff, Quadriceps, Monsteray., Darsh, kutup ayısı, pirefokkes, suheyla*, Speed_Passion, alyanki, call of, PIERzig, pasali77, omerege, painscream93, ilkdostun, Mystério, caglarus, .:ER_JaNN:., red_alert22, grandprix, kelberTh, T.R.U.G., Nyorai, Alper1907, Zmirlee_DarTT, !LLéqaL, MuzZy44, dark_flame, fatih989, Hekim18, hardihan, MiIan, bilinmeyensizdenklem, DeparturE_, Takao, EfeAYDIN, Germ, psikotosk4, ClemeNthá, gordon01, firtikk, Celaleddin Ari, oreilly, 26birkan, rumuzyok_01, ferpar1988, çamdibi, lClair, atalay_cankaya, acheron, .:Malibu:., berkxxxx, stigmata_, aybeerk, desperatero, ismail0625, Mihawk, MaRR0W, emre_fb_fb, l3bron, steareth, sihirb, alpalp84, TriaThlon, _Puratu_, tatlıcak, Çağri, delteo, KoSeKu3, shanxmc, infinite, XtremeX-Style, Spyxxx, GreldoR, PATEVRA, EagleForever, ßLaCK_EaGLe, marcus83, Amercan, Nero Bianco
    259 kayıtlı üye, 344 misafir
    Læ bak birinciliği bana kaptırdın

• quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

herkes kendini listenin başında görür doğmak büyümek ölmek kadar doğal birşey, hatta kızgın kumlardan buz gibi sulara atlamak gibi birşey.

Oysa oysa çok büyük hayallerim vardı. Başınızı çekmek istiyordum.
  • Bütün forumdakilerinkini komple çek sıpaydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 2 Temmuz 2009; 20:33:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkiss

Bana bi

• quote:

Orjinalden alıntı: furkiss

quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

herkes kendini listenin başında görür doğmak büyümek ölmek kadar doğal birşey, hatta kızgın kumlardan buz gibi sulara atlamak gibi birşey.

Oysa oysa çok büyük hayallerim vardı. Başınızı çekmek istiyordum.

Benimkinin başıyla oynayabilirsin izin veriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: reKLizMa

Bütün forumdakilerinkini komple çek sıpaydi.

Yeterki iste
  • B
    A
    Ş
    L
    I
    K

S
    A
    K
    A
    T
  • furkiss, bu şarkının nakaratı senin için gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 2 Temmuz 2009; 20:38:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reKLizMa

• Başlık sakat evet
  • okadar bin kisinin basini cekmek zor olsa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.