Şimdi Ara

Sizin başkan adayınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nihat ozdemir yada ali koc olacaktir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahenk ismini kafanızdan silin... -ki kesinlikle aday olacak buraya yazıyorum. Ama kazanmamalı.

Kim gelirse gelsin. Mevcut tesislerin ve stadın yıkılıp başka bir yere inşa edilmesine izin vermeyecek, muktedirlerin diktelerinden kulübü izole edebilecek , gerekirse transferde frene basıp küçülme pahasına ayakta kalabilecek biri gelmeli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Senin başkan olmanı istiyorum ama Brezilyalılarla dordurursun takımı şimdi o yüzden şüphelerim var

Direk Brezilya diye düşünme. Tüm Amerika kıtasına talibim. Özellikle de Kübalı futbolculara

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Şahenk ismini kafanızdan silin... -ki kesinlikle aday olacak buraya yazıyorum. Ama kazanmamalı.

Kim gelirse gelsin. Mevcut tesislerin ve stadın yıkılıp başka bir yere inşa edilmesine izin vermeyecek, muktedirlerin diktelerinden kulübü izole edebilecek , gerekirse transferde frene basıp küçülme pahasına ayakta kalabilecek biri gelmeli....

Ben de kesinlikle Şahenk aday olmaz diyorum,siz niye öyle diyorsunuz merak ettim şimdi?
  • Zorunlu başkanlık seçimi mi yapılacak ? Aziz Yıldırım futboldan uzaklaştırma mı aldı ? Yoksa kendisi mi adaylığını koymadı ? Biri beni bilgilendirebilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Şahenk ismini kafanızdan silin... -ki kesinlikle aday olacak buraya yazıyorum. Ama kazanmamalı.

şu şartlar altında kim gelirse gelsin küçülme olacaktır.
  • Sadettin Saran yada Ali Koç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Zorunlu başkanlık seçimi mi yapılacak ? Aziz Yıldırım futboldan uzaklaştırma mı aldı ? Yoksa kendisi mi adaylığını koymadı ? Biri beni bilgilendirebilir mi ?

gel kardeşim otur şöyle açıklayayım, bak şimdi Aziz Yıldırım şikeye teşebbüs ettiğiyle ilgili somut deliller olduğu iddaasıyla TFF kulübü değil kişileri cezalandırarak kenara çekildi, UEFA'da dedi ki yok böyle olmaz şikeyi kulübün içinden birileri yaptıysa ben o kulübün başkanını değil kulübüde cezalandırırım dedi ve 2 yıl Avrupa kupalarından men etti...

Artık kulüp içerisinde homurdanmalar olmaya başlayınca zaten artık başkanlık yapmak istemeyen Aziz Yıldırım başkanlıktan çekilecek, yeni yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısında aday olmayacak...

senin anlayacağın yine olan Fenerbahçe'ye oldu, sana oldu, bana oldu...

• Tribüne karışmayacak bir başkan olsun da.
  • Ali Koç gelecek, dertler bitecek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odyomex kullanıcısına yanıt
    yine olan Fenerbahçe'ye oldu, sana oldu, bana oldu

ne güzel özetledin be kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Zorunlu başkanlık seçimi mi yapılacak ? Aziz Yıldırım futboldan uzaklaştırma mı aldı ? Yoksa kendisi mi adaylığını koymadı ? Biri beni bilgilendirebilir mi ?

gel kardeşim otur şöyle açıklayayım, bak şimdi Aziz Yıldırım şikeye teşebbüs ettiğiyle ilgili somut deliller olduğu iddaasıyla TFF kulübü değil kişileri cezalandırarak kenara çekildi, UEFA'da dedi ki yok böyle olmaz şikeyi kulübün içinden birileri yaptıysa ben o kulübün başkanını değil kulübüde cezalandırırım dedi ve 2 yıl Avrupa kupalarından men etti...

Artık kulüp içerisinde homurdanmalar olmaya başlayınca zaten artık başkanlık yapmak istemeyen Aziz Yıldırım başkanlıktan çekilecek, yeni yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısında aday olmayacak...

senin anlayacağın yine olan Fenerbahçe'ye oldu, sana oldu, bana oldu...

Eyvallah kardeş gündemi pek takip edememiştim. Kalkalım artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.