Bence Sadettin Saran olmalı gerçekten taze bir kan olabilir bu kulübe ve hesap sorabilecek iki adaydan biri.( diğeri M.Ali Aydınlar
sadettin saran bencede
Ali Koç/Diğer.
Diğerlerinden herhangi birisi Başkan olursa zaten soğuduğum takımdan iyice soğurum bir katkı da yapacağımı sanmam. Belki Saran bi nebze.
MAA-Şahenk-Özdemir gelirse yazık olur.
Ferit Şakenk kesinlikle
ali koc olabilir, veya ferit şahenk.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1
Ferit Şakenk kesinlikle
neden Ferit Şahenk neden yani
Aziz Yıldırım'ın adamı olmayan dışardan müdahele etmesine izin vermeyen tamamen kendi kurallarını ve yeni yönetim anlauşı getirecek herhangi biri. Benim favorim Saran 2- Koç
Ulan Ferit Şahenk'in işi gücü yok Garanti Babnkası ile cebimizdeki paraları cukkalamak dururken Fenerbahçe gibi bir yerde başkanlık yapacak. Ayrıca adamın gurubundaki tvlerden hergün saatlerce hükümet aleyhine propaganda yapılıyor gelir mi ? Aziz Yıldırımı neden yediriyorlar taraftarlara, hükümet ile uyumlu bir adam adaylığını koyacaksa bi nebze kazanabilir.
Ama bence Başkan Aziz Yıldırım tekrar aday olacak ve kongrede yeniden seçilecek. Çünkü Taraftarlar gibi Aziz Yıldırımı satmayacaklar. Foruma bakıyorumda herkes adamı satışa getirmiş adam 3 temmuz dan beri dansöz gibi kıvırmadı hep aynı şeyi söyledi. Şimdi soruyorum ne oldu o dönemki Aziz Yıldırım etrafındaki taraftar gücü şimdi karşısına geçti ne değişti ?
- Emenikenin para sayma görüntülerimi çıktı ?
- Mecnun Odyakmaz itiraf mı etti ?
- Aziz Yıldırım itiraf mı etti ?
Yeni başkan aramayın, Aziz Yıldırım aday olursa kazanır olmazsa işaret ettiği adam kazanır bunu bilin. Başkan olayını tartışacağınıza şunu sorun kendinize ben Aziz Yıldırım dan neden vazgeçtim ? Nedenim nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Aziz Yıldırım'ın adamı olmayan dışardan müdahele etmesine izin vermeyen tamamen kendi kurallarını ve yeni yönetim anlauşı getirecek herhangi biri. Benim favorim Saran 2- Koç
koç gelirse illa ki yıldırımın etkisi olur üzeride. onca yıl beraber çalıştılar sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak
quote:
Ferit Şakenk kesinlikle
Üstelik Fenerbahçe taraftarlarının istediğini yapan biri olacağını düşünüyorum.Kendiside fanatik bir taraftar nasıl olsa
Ali Koç'u istiyorduk ama bize GS'nin yaptığı yeniden yapılandırmayı yaptırabilecek adam Saadettin Saran'dır. Ünal Aysal gibi zengin, forsu ondan daha yüksek ve her şeyden de önemlisi futbolun daha içinde. Takıma seviye atlatabilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak
quote:
Ferit Şakenk kesinlikle
Üstelik Fenerbahçe taraftarlarının istediğini yapan biri olacağını düşünüyorum.Kendiside fanatik bir taraftar nasıl olsa
/>
tamam o zaman
bu arada Ş.Kalkavan ile karıştırmışım bu adamı
ankete ekliyorum
DİĞER= Ferit Şahenk
BEYLER BÖYLE HESAPLAYIN
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Ali Koç/Diğer.
Diğerlerinden herhangi birisi Başkan olursa zaten soğuduğum takımdan iyice soğurum bir katkı da yapacağımı sanmam. Belki Saran bi nebze.
seni başkasıyla karıştırıyor olabilirim ama ali koç un başkan olmasını istemiyorum demiyor muydun geçenlerde ?
ş. kalkavan da aday olabilir beyler
Fakat değiştir seçeneği olmadığı için mesajı değiştiremiyoruz. (DH yönetimine selamlar...)
kesin olmalı dediğim bi adam yok ali koç veya MAA olursa fena olmaz Fikret Orman gibi sadece kulübün menfaatini düşünen biri olsa on numara olurdu klonlayamazmıyız şu adamı
%100 olmalı deiğim biri yok Ali Koç veya MAA olursa fena olmaz,Fikret Orman gibi sadece kulübün menfaatini düşünen biri olsa on numara olurdu klonlayamazmıyız şu adamı
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
quote:
Ali Koç/Diğer.
seni başkasıyla karıştırıyor olabilirim ama ali koç un başkan olmasını istemiyorum demiyor muydun geçenlerde ?
Yok ben yıllardır Ali Koç'un gelmesini hayal ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
quote:
Ali Koç/Diğer.
Yok ben yıllardır Ali Koç'un gelmesini hayal ederim
kusura bakma o zaman . paşa nickli bir arkadaştı o sanırım