Şimdi Ara

Sizin de kafanızın durduğu zamanlar oluyor mu yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bazen sizinde özellikle şu 105 üstü net falan yapanların kafasının durduğu an oluyor mu deneme anında böyle türkçe sorusunu okuyor mesela kolayda olsa 3 kez okuduğu 4 kez okuduğu ya da normal ders çalışırken of bu gün kafam almıyor dediğiniz bir an.Ben bu durumu ara ara yaşıyorum ve sanki sadece bana oluyor gibi hissediyorum netlerim 90 95 arasında gidip geliyor ama bu hisler acayip güvensizlik yaratıyor ve bunları düşünerek girdiğim bir sınavda 83 netle çıktığım oluyor yani

Özetle ben şöyle düşünüyorum: 105 üstü yapan adamın asla kafası durmaz hep aktif bir beyinle soruları çözebiliyor ama benim beynim ara ara duruyor o zaman benim 105 in üstünü görmem çok zor diyerek umutsuzca çözüyorum soruları.. sizce bu konuda doğru mu düşünüyorum yoksa 105 üstü yapanlarda benim gibi mi ya 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çalıştığı zmaan yok :D
  • Çalışmaya devam edin Leyla Hanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 106 yapıyorum kafam zehir zehir
  • deneme çözerken evde bağrışma falan oluyorsa beynim duruyor da normal gürültüde çözebiliyorum

dikkat hatası, yanlış okuma vb anlamda beyin durması ise beynim hiç çalışmıyor ki dursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen 3 gündür deli gibi ayt fen konu tekrarı yaptığım için (baştan tüm konuları okuyup not alarak) bugün yani 3. günün akşamında gerçekten beynim iflas etmiş durumda. Onun dışında denemelerde elbette birkaç defa okumak zorunda kaldığım oluyor fakat bugün kafam almıyor diye düşünüp bırakmadım. Genel tyt çözemeyecek gibi hissedince bölüm denemelerine yöneliyorum. Hem kısa sürüyor hem de çalışmalarımı aksatmamış oluyorum.
  • d-503 kullanıcısına yanıt
    Maşallah diyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.