Şimdi Ara

sizin için basit,benim için büyük bi sorun???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle böyle bişey sormak için topic açtığım için özür dilerim..Mu online özel bi serverde

oynuyorum..lvl 355 soul master ım..lvl atlaması hızlı olduğu için oyunu tam öğrenemeden bukadar ilerlemiş

olduk..sorun şu ki son 180lvldir aynı kıyafetler ve eşyalar içindeyim..daha önce sro oynamıştım,npc sidir

pazarıdır eşya bulmak kolaydı,bu oyun ne böyle,npc de yok..pazar olayı yok,kendi lvlme uygun kesebildiğim

yaratıkların hertürünü kestim,çok alt seviye eşyalar çıkıyor..sadece 3şehir gördüm lorencia,devias ve

noria..bunların dışında eşya bulabileceğim bi şehir veyahut eşya bulmanın bi yolunu anlatırsanız sevinirim

• sana haritaların adlarını yazim

lorencia - davias - noria - losttower/2/3/4/5/6/7 - atlans/2/3 - tarkan/2 - icarus - dungeon / 2 / 3 - stadium/arena

server season 2 ise bu maplarda vardir

aida/2-crywolf-/2-kantru/2/3

bu maplara kısa yoldan gidiş vardır

enter a basican

/move yazıp boşluk bırakıp haritanın ismini yazıcan

örnek:/move davias

ama server season 2 ise M ye basarsan haritaların ismi direk çıkar üstüne tıklarsan direk gider

not=server season 2 ise davias in adi devias dır.

NPC lere gelice standart olarak NPC bulunan maplar Lorencia-Devias-Noria dır ama bazı serverlerda ayarlanmışsa diğer maplardada NPC bulunabilir

not=her serverda NPC lerde satilan şeyler farklı olabilir

EŞYA BULMAK

1.eşya bulmanın yolları kestiğin canavarlardan çoğu zaman uyduruk şeyler düşer ama bazen kalp(heart of love) düşebilir bunu alırsın ve yere atarsın bunun sonucunda yere bir eşya düşer.
    2.Her Blood Castle ve Devil Square bitişinde(bunlar çok iyi kasabileceğin yerlerdir ama buralar move yazarak gidemessin bir bilet vardır onu alırsın ve ya satılmıosa yaparsın yapılmasını şimdi anlatamicam uzun sürerr)golden gelir eğer bunları kesebilecek güçdeysen kesersin ve yere BOX OF KUNDUN+1/+2/+3/+4/+5 düşer bunlarıda kalp de olduğu gibi yere atarsan yere güsel eşyalar düşer bunların adı excellent item dir diğer itemlerden farkı defansının ya da atağının çok daha fazla olmasıdır (bu itemleri diğerlerinden ayırt etmenin yolu şudur:excellent item renk değiştirir diğerleri değiştirmez)
    3.eğer elinde değerli bir eşyan varsa (/trade) atarak takas yapabilirsin elinde değerli item var mı bilemicem çünkü her serverda değerli itemler değişicidir.

Nasıl Trade atarsın?

enter e basr /trade yazarsın trade atacağın adamın ustune tıklarsın ve bir kez daha enter a basarsan trade atmış olursun

Trade de nasıl takas yaparsın?

eğer adam trade yi kabul ederse karşına bi pencere çıkar alt ta ki yer senin eşya koyacağın yerdeir üstteki yerde karşındaki adamın eşya koyacağı yerdir sonunda ikinizde trade konusunda anlaşırsanız aşşağıda ( O ) diğe bi şey var ona tıklarsın.ama tradede hack kullananlar olabiliryor soyulabilirsin

yardım edebildiysem ne mutlu yazana kadar gö^üm çatladı ALINTI DEĞİLDİR

Dip Not=Eğer bunları anlamassan topic bolumunde kılavuz var oraya bak

• cevabın için çok teşekkür ederim..tamamen anladım...valla ben babama bile bu kadar ayrıntılı cevap vermezdim..kasamda bi kalp var,bende bu ne yaaa diyordum
  • ne demek bi sürü mu online oyuncusu kaybediyoruz yenisini yetiştirmek gerek
  • bıde set bulamamaktan yakınmıssın esya bulmanın en kolay tarafını ıstıyorsan ıcarus canavarları bıde arena canavarlarını kes ...

• hyr kalimada kes
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoRazor

sana haritaların adlarını yazim

lorencia - davias - noria - losttower/2/3/4/5/6/7 - atlans/2/3 - tarkan/2 - icarus - dungeon / 2 / 3 - stadium/arena

server season 2 ise bu maplarda vardir

aida/2-crywolf-/2-kantru/2/3

bu maplara kısa yoldan gidiş vardır

enter a basican

/move yazıp boşluk bırakıp haritanın ismini yazıcan

örnek:/move davias

ama server season 2 ise M ye basarsan haritaların ismi direk çıkar üstüne tıklarsan direk gider

not=server season 2 ise davias in adi devias dır.

NPC lere gelice standart olarak NPC bulunan maplar Lorencia-Devias-Noria dır ama bazı serverlerda ayarlanmışsa diğer maplardada NPC bulunabilir

not=her serverda NPC lerde satilan şeyler farklı olabilir

EŞYA BULMAK

1.eşya bulmanın yolları kestiğin canavarlardan çoğu zaman uyduruk şeyler düşer ama bazen kalp(heart of love) düşebilir bunu alırsın ve yere atarsın bunun sonucunda yere bir eşya düşer.
    2.Her Blood Castle ve Devil Square bitişinde(bunlar çok iyi kasabileceğin yerlerdir ama buralar move yazarak gidemessin bir bilet vardır onu alırsın ve ya satılmıosa yaparsın yapılmasını şimdi anlatamicam uzun sürerr)golden gelir eğer bunları kesebilecek güçdeysen kesersin ve yere BOX OF KUNDUN+1/+2/+3/+4/+5 düşer bunlarıda kalp de olduğu gibi yere atarsan yere güsel eşyalar düşer bunların adı excellent item dir diğer itemlerden farkı defansının ya da atağının çok daha fazla olmasıdır (bu itemleri diğerlerinden ayırt etmenin yolu şudur:excellent item renk değiştirir diğerleri değiştirmez)
    3.eğer elinde değerli bir eşyan varsa (/trade) atarak takas yapabilirsin elinde değerli item var mı bilemicem çünkü her serverda değerli itemler değişicidir.

Nasıl Trade atarsın?

enter e basr /trade yazarsın trade atacağın adamın ustune tıklarsın ve bir kez daha enter a basarsan trade atmış olursun

Trade de nasıl takas yaparsın?

eğer adam trade yi kabul ederse karşına bi pencere çıkar alt ta ki yer senin eşya koyacağın yerdeir üstteki yerde karşındaki adamın eşya koyacağı yerdir sonunda ikinizde trade konusunda anlaşırsanız aşşağıda ( O ) diğe bi şey var ona tıklarsın.ama tradede hack kullananlar olabiliryor soyulabilirsin

yardım edebildiysem ne mutlu yazana kadar gö^üm çatladı ALINTI DEĞİLDİR

Dip Not=Eğer bunları anlamassan topic bolumunde kılavuz var oraya bak

tebrikler
    üşenmeden gayet ayrıntılı yazmıssın
    saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.