Şimdi Ara

Sizin için gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kimdir ? (Anketli ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbolcular 2'ye ayrılır. Zlatan ve diğerleri.

Yıl 2016 olacak hala Ibra dışında isim söyleyenler var. İnsan gerçekten hayret ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 19 Kasım 2015; 7:59:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • messi diyenler hayatında maradona yı izlememiş insanlardır neymarla suarezle xavi ile iniesta ile sampiyon olmak kolay gel napoliyi şampiyon yap dünya kupasını falan al , herşey kupa değildir ama maradona haric ..
  • Maradona' yı canlı olmasada en verimli olduğu zamanlarındaki 10-15 maçını kayıtlardan izlemiş biri olarak messi' den iyi olmadığını yazabilirim sanırım. Messi maradona' nın daha hızlı ve daha bitiricisi. Bunu görmek için çok zeki olmaya yada aldıkları kupalara ve ödüllere bakmaya gerek yok, sadece objektif şekilde izleyin yeter. Ha bu arada ben zidane seyrederek büyüdüm. En sevdiğim ve hayranlık duyduğum futbolcudur kendisi ama mantık messi daha iyi diyor o başka. Velhasıl başka futbolcuları sevebilirsiniz hayranlık dihabilirsiniz ama gerçekleride görebilmek lazım. Sonuçta mantık evreninde yaşıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hagi

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

messi diyenler hayatında maradona yı izlememiş insanlardır neymarla suarezle xavi ile iniesta ile sampiyon olmak kolay gel napoliyi şampiyon yap dünya kupasını falan al , herşey kupa değildir ama maradona haric ..

İzledik arkadaşım.Maradonadan daha iyi olduğu ile ilgili eski maradonanın takım arkadaşları dahil bir sürü futbolcu daha söylerim.Teknik direktörler eski futbolcular vs vs.Birçok kişi böyle düşündüğünü belirtti.Ayrıca eski futbolla günümüzdeki futbola arasında uçurum var.Messi ramoslara thiago silvalara pepelere karşı oynuyor.Maradona ise zamanının defans oyuncularına karşı.O zamanlar defans oyuncuları futbolda figürandı sadece.Birkaç istisna hariç.Messi daha atletik futbolculara karşı ve daha dar alanda oynayan takımlara karşı oynuyor,defans sistemleri daha komplike ve presin daha yüksek olduğu oyunlara karşı oynuyor.maradona daha geniş alanda ve daha yavaş oyunculara karşı oynuyordu.Buna karşı maradonanın oynadığı zemin daha kötüydü.

Yani bu karşılaştırma çok sağlıklı olmaz.Zamanın şartları farklı.Senin mantığınla gidersek maradona neden Şampiyonar Ligini kazanamadı Barcelonayla o zaman.Kadrosuda çok iyiydi.Ya da Fenomen Ronaldo Neden Şampiyonlar Ligini kazanamadı yıldızlar topluluğuyla?Bu açıdan da bakarsak senin tezin çürüyor.

Ayrıca napoli geyiğide sıktı artık.Sen hiç şu soruyu sordun mu neden Maradona gibi bir adam Napoliye gitti? Onca dünya kulübü varken hemde.

Napoli zamanında en büyük uyuşturucu baronlarının eviydi.Gerisini sen düşün büyük ihtimalle aklında bir şeyler canlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 19 Kasım 2015; 23:31:39 >

• Tabii ki Ronaldinho. Barcelona maçlarını izlerken bu adam sayesinde hep heyecanlanırdım. Bu maç hangi hareketleri yapacak diye beklerdim

• Neymar ötesi yoq

• ex_silver kullanıcısına yanıt
    Thiago Silva Ramos falan kim abi tarihin en iyisi olma potansiyelleri var mı? O dönem futbolunun efsanelerle dolu olması bi yana, futbol şu anki gibi yıldız koruma amacı güden bi spor değil. Ayağını eline alabileceği çok fazla pozisyon yaşamış Maradona, izlediğimiz ettiğimiz kadarıyla. Ramosun çirkef tekmesini saymazsak ben bizim savunmanın arasından laylaylom geçtiğini çok bilirim, o yıllarda o tarz durumlarda acımasızca giren biri olma olasılığı ise çok fazla. Ve ne başardıysa seçmece olmayan kadrolarla başardı Maradona. Napoli tırttı, Arjantin ise transfer yapamaz sonuçta milli takım, kast ettiğim o.
    Arjantin'de Messi pek sevilmez ayrıyetten.

Futbol bi takım oyunu, o yüzden bireysel değil takımı kendine bağlayarak en iyi yönlendiren oyuncu Zidane olduğu için ben Zidane diyorum.

• Gelmiş geçmiş en iyi pas,dribbling,vizyon,zeka,oyun kurma özelliklerine sahip Lionel Messi.
  • En iyi futbolcu takımına dünya kupasıda kazandırmalıdır.Onun için Zidane
  • Necip Uysal

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bugün rakip takımlar çok daha dar alanda daha sistemli daha presli ve daha atletik oyuncularla oynuyor.Reaksiyon zamanları çok düştü yani bir futbolcu daha ayağına top gelmeden planı yapmak zorunda.Messi böyle bir oyunda peynir ekmek gibi oynuyor rakip oyuncularla.Eski dönemdeki gibi yavaş ve daha geniş alanda oynasaydı hesab et artık

Ayrıca ramos vs örneği bu oyuncuların daga zor geçilmedinden kaynaklanıyor.Yani artık thiago silvayı geçmek eski iyi bir defans oyuncusunu geçmekten çok ama çok daha zor

Zidane ı bende severim ana ilk 5 te bile değil bana göre.Futbolun en önemli unsurunda tani gol ve asistlerde parlak değil.Liderlik vasfından bahsediyodak haklısın ama oyun okarak kesinlikle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Kasım 2015; 18:18:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ex_silver kullanıcısına yanıt
    Sana katılmıyorum. Topu ayağına alınca gümbür gümbür tekme yiyenlerin yılları o yıllar, ki İtalya'dan bahsediyoruz.

Zidane 10 kişiyi maksimumunda oynatan bir adam olduğu için gol atıp asist yapması şart değil. Ki hangi büyük maçta gol gerekse Zidane atmıştır yani.
  • Van Persie

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    O kadar abartma hocam .Ben çok maç izledim o zamanlara ait millette karate maçları oluyo zannediyor.

Rahat rahat yanından geçip gidebiliyordun futbolcuların

Bu sevebpendir artık fark yaratan oyuncular azalıyor.Bu işte zorlaşan bu oyun yüzünden.Bugün fark yaratabilen oyunculara çok daha fazla saygım var benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zlatan

• Ronaldo Luís Nazário de Lima
  • Güncel.
  • George Best

• Benim izlediklerimin arasında Zinedine Zidan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.