Şimdi Ara

sizin kablo hdmi nasil duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilmiyorum sizin hdmi kablosu nasil duruyor diger kablolarla ama benim kablo masanin arkasinda uydu ve tv kablolariyla yan yana ve bazi oyunlari oynarken veya bazi filmleri seyrederken siyah soluk cizgiler ekrandan geciyor ama psp3 menüsünde dururken veya resim bakarken boyle sey yok anlamadim gitti ben soyle birsey duydum hdmi kablolari wlan veye yanida olan elektikli aletler de etkilenip körüntü kalitesini dusuruyormus galiba benim aldigim kablo da oyle yalitimi dusuk ilk once elektronikci den aldim onu geri verdim mediamarkt dan 20 euro ya aldim oda aynisi ni yapdi mediamarkt da adama sordum boyle boyle problem var adam yukarida yazdiklarimi dedi kaliteli kablo al dedi problem olmaz artik pazartesi 50 euro oelbach alicamm onda yalitimi sik ve cok katli yalitim tutuyorlarmis ve ben bakdim diger kablolara göre daha kalin benim dusuncelerim böyle 50 euro da cok para gercekten bana güvenle alabilecegim kablo tavsiye edin markali birsey kendinizin de kullandigi oyun ve film seyrederken anlattigim problemleri yasatmayan kalin iyi kaliteli kablo 30 euro gecmeyen 1 haftadan beri dogru düzgün zevkle oynayamadim su playsation nu sinirde oluyom
    ben yurt disinda yasiyom unutmadan

[simage]http://img142.imageshack.us/my.php?image=08112008002xr2.jpg [/simage]

[simage]http://img143.imageshack.us/my.php?image=08112008004zy3.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okay020 -- 8 Kasım 2008; 23:12:20 >

• arkadaslar tavsiye edeceginiz kablo yokmu
  • ben philips marka kablo kullanıyorum ve bi sorun yok üstelik benimde tv nin arkası anababa günü gibi
    http://img83.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0034ke6.jpg

ben geçen hafta teknosadan aldım fiyatı 54 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 9 Kasım 2008; 4:25:26 >
  • Ben de philips marka kullanıyorum ve memnunum şimdiye kadar bir şikayetim olmadı. Kablo altın uçlu falan değil normal olanlardan.

Neco sonrodan fark ettim seninki altın uçluymuş. Philips in 2 kablosunun arasında 30 ytl fark vardı. 30 ytl ye değecek kadar fark oluyor mu arasında? Ben olmadığını okudum çoğu yerde ama sen fark görebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 9 Kasım 2008; 14:26:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Urthas

Ben de philips marka kullanıyorum ve memnunum şimdiye kadar bir şikayetim olmadı. Kablo altın uçlu falan değil normal olanlardan.

Neco sonrodan fark ettim seninki altın uçluymuş. Philips in 2 kablosunun arasında 30 ytl fark vardı. 30 ytl ye değecek kadar fark oluyor mu arasında? Ben olmadığını okudum çoğu yerde ama sen fark görebildin mi?

iki kabloyu birden test etme imkanım oldu fakat ayrı tv lerde biri arkadaşımın 82 ekran arçelik tvsinde diğeride benim 102 ekran crea da ben creada yani altın uçlu kabloda daha iyi görüntü aldım diyebilirim ama iki kabloyuda aynı tv de denemek lazım tam olarak bişey diyemicem bende senin bahsettiğin altın uclu olmayan kabloyu alacaktım bazı forumlarda altın uclusunun daha iyi görüntü verdiğini okuduktan sonra kararımı değiştirip altın uclusunu aldım ve görüntü gayet iyi

• Bende TeknoSa'dan aldığım Philips marka altın kaplama HDMI kablolarını kullanıyorum (54 YTL) herhangi bir sorun yaşamadım görüntüde. Ne solukluk var ne de herhangi bir parazitlenme. Bu kabloyu hiç düşünmeden tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.