Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam üzüldüğüm nokta kitaplığınızda hic Türk klasiklerine yer vermemeniz. Populer kitaplar agirlikta ama Turk klasikleri bulunmuyor. Bu bence cok buyuk bir eksiklik.

En azindan bir calikusu , bir yaban , kiralık konak , Peyami Safa'dan bir yalnızız gibi saglam kitapları kutuphanenize eklemelisiniz.

Ayrıca birde Çankaya olursa gercekten edebiyat zevkiniz su ankine gore cag atlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Eylül 2015; 1:52:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bybursa B kullanıcısına yanıt
    Hocam kitaplığınız cok guzel ama devasa bir eksiklik goruyorum. Türk klasiklerine hic yer vermemissiniz. Bu nedenle kitapliginiz sadece tek ayagi uzerinde durmaya calisan bir insan gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel düşüncenizi dikkate alıp düşüneceğim.Zira türk klasikleri gerçekten çok iyi.
    şu anda sadece yaşar kemal bir ada hikayesi serisi ve ince memed serisiini okudum.
  • kyk bursu çıksın e kitap okuyucu alacağım ve ek olarak kütüphane oluşturmaya başlayacağım dualarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

kyk bursu çıksın e kitap okuyucu alacağım ve ek olarak kütüphane oluşturmaya başlayacağım dualarınızı bekliyorum

Paperwhite 3 almalısın kesinlikle. Geri kalan reader lar ıvır zıvır.

@VeRMİNaaRD

Hocam eğer bu kütüphanenin vaftiz sahibi olarak beni ilan ederseniz şuracıkta canımı veririm herhalde. Kesinlikle çok kıskandım. Maşallah diyeyim. Yoksa tez vakte kadar yangın mangın çıkıverirdi. Allah korusun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 17 Ekim 2015; 23:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Yangın filan Allah korusun yav o nasıl söz

Yada kitaplari yiyen bocekler

• quote:

Hehe :D çevrenizde gözleriyle etrafı mahveden kem gözlü teyzelerden yok herhalde :D amacım esprili bir nazar göndermesiydi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

quote:

Hehe :D çevrenizde gözleriyle etrafı mahveden kem gözlü teyzelerden yok herhalde :D amacım esprili bir nazar göndermesiydi :D

Hiç olmaz mı var öyle teyzeler de ben 12 yıl önce bir yangın tecrübesi yaşadım o psikolojiyi tekrar kaldıramam

Bu arada hatırlar mısın bilmem bilgisayar labda yunus emre ile anime muhabbeti yaptığın bendim :)

Haydaaaa hehe :D bizim bölümden biriyle farkında olmadan konuşma ihtimalim kaç milyonda bir acep :D Eğer düşündüğüm Yusuf'san işinde hayırlı olsun başkan :D Darısı bizim başımıza artık. Bu arada kusura bakma reyiz. yersiz bir espri olmuş.

• Yaklaşık 10 tane kitap var okumadığım, illet bir durum olan sürekli kitap alma sıkıntısını aştım.

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç olmaz mı var öyle teyzeler de ben 12 yıl önce bir yangın tecrübesi yaşadım o psikolojiyi tekrar kaldıramam

Bu arada hatırlar mısın bilmem bilgisayar labda yunus emre ile anime muhabbeti yaptığın bendim :)

Haydaaaa hehe :D bizim bölümden biriyle farkında olmadan konuşma ihtimalim kaç milyonda bir acep :D Eğer düşündüğüm Yusuf'san işinde hayırlı olsun başkan :D Darısı bizim başımıza artık. Bu arada kusura bakma reyiz. yersiz bir espri olmuş.

Evet o düşündüğün Yusuf benim Sağol darısı senin başına. İşi nerden duydun

iş nasrettin hoca'nın kazan doğurdu fıkrasına döndü :D Sen benim rıdvan olduğumu bildinde benim senin işe girdiğini bilmeme mi şaşırdın derler adama

• @VeRMİNaaRD

İlk 2 fotoğraf gözükmüyor ama önceden görmüştüm, soracaktım unuttum. O figürler için camlı şeyi nerden aldınız acaba? Çok hoş durmuş. Benim figürlere de lazım.
  • quote:

Linkler kırılmış olabilir üyeliksiz upload edince belli bir süre sonra siliniyor sanırım. Blogumu da kapattığım için o link de öldü:)

Cam vitrini ikeadan aldım. Adı detolf diye geçiyor. 279 lira gibi bir fiyatı vardı şimdi yükselmiş olabilir dolar endeksli satılıyor. Şayet almak isterseniz benden size tavsiye kurulumu kendiniz yapın çok basit kurulumu var 45 50 lira cebinizde kalsın

Cevap için teşekkürler. Yalnız biraz tuzluymuş fiyatı. Beklemeye alayım şimdilik.
  • Vaov :D Research skill checked, attention skill checked Yalnız İhsan abinin seni takip etmesini çok kıskandım he. Onu da yazmadan edemeyeceğim :D
  • quote:

quote:

Vaov :D Research skill checked, attention skill checked Yalnız İhsan abinin seni takip etmesini çok kıskandım he. Onu da yazmadan edemeyeceğim :D

Bende tüm yönetimin telefon numarası var

• Syronwar kullanıcısına yanıt
    hocam köy enstitüleri ile ilgili olan kitap dikkatimi çekti ismi nedir acaba paylaşısanız sevinirim...
  • aso2 kullanıcısına yanıt
    Çok hoş
  • Çok kitap okurum ama kitaplığım yok, genelde okuduğum kitapların neredeyse hepsi bana ait olmayan kitaplar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emektar Billy kitapların yarısını anca aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 26 Aralık 2015; 12:31:01 >

• Aynen bitirdim.Son iki hafta mahkum getirip götürme olayı dışında askerliği kütüphane ve internet kafede askerliği geçirdim.
  • amin amin
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.