Şimdi Ara

SİZİN TERCİHİNİZ HANGİSİ? Huawei Freebuds Lite - Xiaomi Airdots Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ve bayanlar, malumunuz dün itibariyle Ülkemizde Efsane Cuma adlı indirim günleri başladı. Uzun süredir almayı düşündüğüm bluetooth kulaklıklar da bu indirim günlerinde gayet makul fiyatlara inmiş bulunmakta. Fakat her birimizin yaşadığı sıkıntıyla karşı karşıya kalmaktayım: "Acaba hangisi?" . Bu konuda siz değerli forumdaşlarımın fikirleri çok önemli. Bütçem max. 450₺.Müzik dinlerken, video veya film izlerken alacağım verim kadar telefon görüşmelerinde de maksimum performans bekliyorum. Fikirleriniz ve kullanan arkadaşların tecrübeleri benim için çok önemli.

Bir yanda Huawei Freebuds Lite Tws Bluetooth Kulaklık

Diğer yanda Xiaomi Airdots Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRRIDUCIBILI -- 23 Kasım 2019; 18:37:32 >

• Takipteyim, aynı iki kulaklık arasında bende kaldım. Bu arada huawei 600, airdots 299 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Huawei şu anda Hepsiburada’da 417₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu pek fazla ilgi görmedi. Araştırmalarım sonucunda Huawei Freebuds siparişi verdim. Tecrübelerimi buradan paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRRIDUCIBILI -- 26 Kasım 2019; 2:45:6 >
  • Bende ikisi arasında kaldım. Yorum yok mu?

• Sonunda kargo bu sabah elime ulaştı. İlk izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim.

İlk olarak ürünün görünüşü ile başlamak istiyorum. Kulakta takılı iken Apple kulaklıklarının görüntüsünden bir farkı yok ve gayet şık duruyor. Kullanılan malzeme ve yüzeyi gayet kaliteli.

Ses olayına gelirsek 10 üzerinden 10 puan veririm. Bas olayı bence müthiş. (Tabi kullanmış olduğum ilk Bluetooth kulaklık ve kıyaslağım cihaz Apple kablolu kulaklık)

Dört adet telefon görüşmesi yaptım, sesimin nasıl geldiğini karşı tarafa sorduğumda “Gayet normal, neden sordun...” gibi cevaplar aldım. Yani demem o ki telefon görüşmelerinede 10 üzerinden 10 veriyorum. (Konuşmalarımın hepsini evde yaptım)

Şarj olayı mükemmel. İlk geldiğinde az bir şarjı vardı, o şarj ile yaklaşık 45 dakika kullandım ve tamamen şarjını bitirdim. Kutununda hiç şarjı yoktu. Tam olarak 45 dakikada yeşil ışık yandı yani tam boş halden tam dolu hale geldi. Şu an ise Muğla - İzmir arasında bir yolculuktayım. İzmire girmek üzereyim. Yolculuk başlayalı 2 saat 50 dakika oldu ve hiç bağlantıyı kesip şarja takmadım. Büyük ihtimalle 10 dakikaya şarjı biter.

Kulak içi kulaklıklardan çok rahatsız olmama rağmen hiç bir rahatsızlık vermedi ve çokta hoşuma gitti, dış ses diye bir derdiniz kesinlikle yok. Silikonları değiştirdim ama bana en uygunu üzerinde gelenler. Müthiş derecede rahat.

Üzerindeki dokunmatikleri çözemedim bazen çift tıklamayı algılıyor bazende algılamıyor. Sorun bende mi kulaklıktamı daha çözemedim.

Kullandığım telefon İphone ve AppStore’da kulaklığın uygulaması yok o yüzden güncelleme vs. yapamadım.

Cihazın bağlanma hızı mükemmel. Bağlanması yaklaşık 1 - 1.5 saniye civarı sürüyor.

İlk günkü deneyimimi özetleyecek olursam, 420₺ gibi bir fiyata harika bir ürün satın aldım. İnşallah ilerleyen günlerde bu memnuniyetim katlanarak artar.

• IRRIDUCIBILI kullanıcısına yanıt
    Müziği durdurmak icin dokunmatik ve hareket sensoru beraber çalışıyor anladığım kadariyla, o nedenle dokunmak değil de iki tık seklinde vurmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum ve ses performansından çok memnun olduğum kulaklıkta batarya problemi yaşamaya başladım. Full şarj olarak bağladığım cihazın şarjı 5 dakika içinde %60'a düşüyor ve 45 dakika - 1 saat içinde şarj tamamen bitiyor. Kutusu ile birlikte toplamda 3 saat civarında anca kullanabiliyorum ve kutununda şarjı bitiyor. Huawei Türkiye Servisi ise tam bir rezalet. Aksesuarlara servis hizmeti vermiyormuş bu yüzden beni satın aldığım yere yönlendiriyor. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum oradan hakkımı arayacağım. Alacak olan arkadaşlar servis hizmetinden yararlanamayacağını bilgisini unutmasın

• Ah dostum ahm.allah razi olsun bizleri arastirirken bilgilendiriyorsunuz..buraya yazdigin icin de çok teşekkür ederim....anker lite midir nedir hb den aldigim kulakligi cook memnun olmama ragmen birkez soldan ses gitti sifiri geldi bozuk oda.sonra bidaha gitti yenisi geldi ondanda batarya ve ses anlaminda col memnun olsam da arka ve on tarafi arasindaki yuzryi birleşime yerinden soyulmaya basladi yinr gönderdim...bskalim gelecek sonuca göre kulaklik bakıyordum ki sonucu gördüm. boyun askili olarak da bakıyorum ama senin bu modeli ilk yorumundaki 2saat 50 dakikadan sonra eledim.benim anker çok gidiyordu aza katlanamam sanirim

• Ah dostum ahm.allah razi olsun bizleri arastirirken bilgilendiriyorsunuz..buraya yazdigin icin de çok teşekkür ederim....anker lite midir nedir hb den aldigim kulakligi cook memnun olmama ragmen birkez soldan ses gitti sifiri geldi bozuk oda.sonra bidaha gitti yenisi geldi ondanda batarya ve ses anlaminda col memnun olsam da arka ve on tarafi arasindaki yuzryi birleşime yerinden soyulmaya basladi yinr gönderdim...bskalim gelecek sonuca göre kulaklik bakıyordum ki sonucu gördüm. boyun askili olarak da bakıyorum ama senin bu modeli ilk yorumundaki 2saat 50 dakikadan sonra eledim.benim anker çok gidiyordu aza katlanamam sanirim

• Arkadaşlar merhabalar. Sonunda inceleme için ürünü bu sabah Tüketici Hakem Heyetine bıraktım. İki veya üç iş günü içerisinde inceleme tamamlanacak ve 1 ay içerisinde sonuç tarafıma bildirilecekmiş. Çıkan sonucu da sizler ile paylaşacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.