Oyunun Herşeyi değişmiş hiç bir yanı güzel değil ped ilk gün herkes kullandı sonra gold ve silver premiumlular için yaptılar yani arık ko sadece para için oyun yapıyor insanları düşünmüyor kanımca
Knight Empire kac seneden sonra değişti ve yerinde bi değişiklil oldu. Yani Fire Drake cok yerinde bi clientt.Exp görevleri olsun item görevleri olsun ve daha sayamadığım bir cok görev bizim cok işimize geldi acıkcası Ancak bu yeni moradon moradonla kalmadı herşey değişti. Ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor.
nesini beğendik ki fire drakeye de çok söylnemişti oyunu berbet yaptılar die ama bunun yanında fd cennet gibi kalır bune ya oyun mu bu en sevmediğim de ardreamde para gelmemesi ne güzel pot param çıkıodu
tümüyle sevimsiz ne o köpek olayı peşinden koşuyo ben daha kendimi kasamıyom bide onlamı ugrasacam
Çok oyuncu kaybı olucak eski moradona çevirirler belki.
asLında bunu F.D le kıyaslamak sacmalık olur cnku fd tamamen yeni bi oyundu fakat bu 1xx mb Lık ara patch sadece arayuz degisti oyun ayni oyun lag ayni lag
sınırsız 46 görevi,pet,oyunun eskiden daha fazla donması(lag) diğerlerii ii olmuş mesela moradona el moradddaki bazı npcler gelmiş... bide el moraddda exp kasmak isteyen artık kasamıcak çünkü sadece scorpion var
Cok kötü olmuş.Fire Drake Cok güzeldi.ama bu cok büyük ve sıkıcı olmuş bir cok sey gereksiz
Bazı değişiklikler için bu path lazmdı ama çok fazla lag var oynanacak gibi değil. Server kapasitesi değişiklikler için yetersiz, artık zamanla düzeltirler sanırım bütün serverlarda en az 20 sanıye lag var oynanılmıyor.
İYİ BENCE BEN SEVDİM AMA LAG VAR PET KÖTÜ BİDE 46 GÖREVİ İYİ BENDE:D
sınırsız md toto vb. görevi oyunun içine ettiler
Armor ve weapon enchant scrolları sundriesten kalktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme