< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizinle denk bir eş bulabileceğinizi düşünüyor musunuz?
-
-
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok bana hep gold diggerlar denk geliyor.
-
Çok şükür ben 4 tane buldum keşke dinimiz 6-7 izin verse idi, :(
-
yok benim jenerasyonumdaki kızlar hem çirkin hem de aşırı para düşkünü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kültürel zaten temelde olmalı. Salak salak dizilerden kendilerine hayat hayal edenler, gerçek hayatın getirdiklerini görünce afallarlar.
dizilerde keko güzellemesi olması , gerçekten böyle oldukları anlamına gelmiyor.
bu tipte kızlar genelde :
ya babalarının analarına gösterdiği şiddetten kendilerini yakın hissediyor
ya da tvlerde izlediği mesajlarla bu kafaya varıyor. bunu ilginç bulmaya başlıyor. izlediği için o karakterin yerinde kendisini sanıyor.
benim eşim de benim gibi balkan kökenli Türklerdendir. ben Türkiye'de olsam da babam oradan gelmiş. atalarım oradan gelmiş.
yani benim kültürüm yörüklere benziyor. gidip de güney doğudan biri ile evlensem bana uymazdı yapamazdım. veya doğulu veya karadeniz. uymuyor bana. oradan alacağım kız da muhtemelen benim kültürümden sıkılacaktı.
eskiden kadınlar bu türlü karmaşarda ses çıkaramadıklarından kaderlerine katlanıyorlardı. şimdi ise modern dünya'da kadın bunlara katlanmak zorunda kalmadığından boşanmalar artıyor, aldatmalar artıyor. bir kadın 30 a gelmeden 20 erkekle yatmış oluyor vs.
böyle olunca toplum ölüyor. ahlak çöküyor. o yüzden toplum yani sosyal yönetim bana göre modern dünya'da en önemli politik/apolitik konudur.
-
yok ki
-
Ben nereye gidersem gelecek
Yalnız benim yüzüme gülecek
Benle yaşayıp benle ölecek
Bir sevgili bulamadım
-
idare edebilecek birini bulmak önemli.
denk eşit aynı kafada falan bunlar imkansız şeyler. yakın kafada birini bulsan bile anlaşamazsın.
çünkü önemli olan birbirini tamamlayacak eşler olabilmek. farklı ama farklılıkları birbirini tamamlayacak.
mükemmel bir insan zaten yok, hiç yok. onu bi geçeceksiniz.
hataları kusurları olan ama onları idare edebileceğiniz, size cinnet geçirtip hayatı zindan etmeyecek biri olması yeterli. ki onu bile bulmak kolay olmayabilir.
tabi bu arada ota b.ka cinnet geçiren biri de olmamanız lazım. kendinizi de bulunmaz insan sanıyorsanız yanılıyorsunuzdur kesinlikle. istisnası yok yani "ben çok iyi adamım ya ben mükemmel bir eş olurum" diyen hiç kimse öyle değildir, olamaz.
-
Beni hak edecek bir kız olduğunu düşünmüyorum. Şöyle çevremdeki kızlara bakıyorum iyiki yalnızım diyorum. Bekarlık sultanlıktır. Hem kafan rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X