|
Bildirim
GTA 5 Fragmanı yayınlandığında ağlayanlar vardı inanılmaz büyük etki yapmıştı. |
Neden? 2013’te çıkan Gta 5’in ilk fragmanını 2011’de göstermişlerdi. 2018’de çıkan RDR 2’nin ilk fragmanını da 2016’da gösterdiler. İstatistikler hakkında bilginiz yok fikriniz var, yurdum insanı hastalığı…
|
Gta V re-re-remastered falandır o. Keklemesinler bizi :)
|
Gerçek olsa bile tes gibi 10 saniyelik düz yazıdan ibaret teaser falan olur
|
Haber daha başlığı okurken bile fake olduğu çok açık belli oluyor. 2024 yılında çıkacak oyun için Rockstar Games fragman göstermez.
|
Bu GTA 6 artık tam "delinin biri kuyuya taş atmış 40 yıl bulamamışlar" meselesine döndü. Felsefe gibi artık konuları dallanıp budaklanıyor. Yakında yeni terimlerde duyarız
![]() |
Farklı ülkeler olmasada büyük bir haritayı görmeyi isterdim.
Uçakların gerçekten bir işe yaradığını görmek güzel olurdu, sadece uçakla gidebileceğimiz ayrı ayrı şehirler olsa güzel olurdu... (tabi gemiyle felanda gidilebilir ama demek istediğimi anladınız sanırım) Ha bu arada fragmanın mayıs değil bu sene bile geleceğini sanmıyorum. |
Gta5 = velet oyunu
|
Gta 6 yeni nesilin gerçek gücünü gösterecek tıpkı rdr 2 gibi
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
GTA 5 Fragmanı yayınlandığında ağlayanlar vardı inanılmaz büyük etki yapmıştı. |
|
|
GTA 5 'in haritası da gayet büyük bence ama GTA 6 da daha da büyük olacaksa çok daha eğlenceli olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
oyunun görevleri çok eğlenceli ama dediğim tarzda görevler beni inanılmaz sıkıyor. çoğunda da hızlı seyehat olmuyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 9 Mayıs 2022; 16:39:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İmzamızı atalım |
|