Merhaba arkadaşlar, bu bölümde elimden geldiğince arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum ancak benim de sizler gibi psikolojik desteğe ihtiyacım var. Tüm hayallerimi boğaziçi endüstri olarak kurmuştum ancak sıralamam 1000 kadar daha aşağıda geldi ve artık mecburen farklı bir yeri yazmak zorundayım.
Boğaziçi makine geçen yıl 1630 la kapatmış, bir önceki yıl ise 1900 lerle kapatmış. Bu yıl sıralamam 1675 geldi, ancak bölüm sıralaması ne gösterir bilemiyorum. Tıplara %2 fazladan kontenjan açılmış, benim bölümü sizce nasıl etkiler? Sizce yerleşebilir miyim? Bölüm gelir mi? Bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. Olmazsa mecburen ODTÜ EE yazıcam.
Sizlerden ricam bana destek olmanız, bir şeyler yazmanız, fikir vermeniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese :)
ya üzmek istemem ama o tıp artışı hep yeni açılan tıplardan geliyor. hacettepe cerrahpaşayı falan pek etkilemez. iyi mühendisliklerin sıralamalarının da düşeceğini düşünüyorum ben tıpa olan ilginin azalmasından dolayı. bence kendini odtüye hazırla. yine de bence odtü ee boğaziçi makinadan iyidir gibi geliyor.
Hocam %2'den kastım mesela cerrahpaşa 100 kişi alıyorsa 102 kişi alacak o manada %2, yoksa ülke genelindeki kontenjan artışı %10 seviyesini buluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: osmankuzucu1
Hocam %2'den kastım mesela cerrahpaşa 100 kişi alıyorsa 102 kişi alacak o manada %2, yoksa ülke genelindeki kontenjan artışı %10 seviyesini buluyor.
benim bildiğim hacettepe çapa cerrahapaşada herhangi bi kontenjan değişimi yok. yine de bi araştır istersen