Şimdi Ara

kredi kartımlarımı gecikmeye sokmak durumundayım bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki kredi kartım var biri denizbank biri garanti bir ay birini ödeyip diğer ay diğerini ödemek mecburiyetindeyim

yani bir ay biri diğer ay öbürü gecikmeye girecek böyle böyle yılbasına kadar götürmeyi düşünüyorum

bankalar hemen kısıt koyarlarmı ödenmeyen kartlara.

amacım iki karta aynı anda ödeme yaptıgımda ikiside gecikmeye düşeceğine biri düşsün hemen sıkıntı yaşar mıyım ?

• Scili bozarsın en az iki kartıda asgari ödeme tutarı kadar ödeyebilirsen öde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gergedan1900 kullanıcısına yanıt
    asgarisini ödemezsen son ödeme tarihinden sonra 1 hafta içinde kartın kullanıma ve nakit avans çekimine kapanır. asgarisini ödedikten sonra açılır. 90 gün boyunca ödemezsen idari takip vs. başlar. bu süre içerisinde sürekli arar mesaj atarlar. durumun yoksa dediğini yapabilirsin. kredi puanın düşer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oki91 kullanıcısına yanıt
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 90 gün gecikmeyecek arkadaşlar 25 gün geciktiricem ve ödeyeceğim. Kart kapanirmi bu süreçte ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam kmh limiti falan yok mu? ya da kredi falan çek öde mutalaka asgarisini

• gergedan1900 kullanıcısına yanıt

taksitli kmh veya normal kmh dan çek, asgarisini öde. ödeyeceğin faiz aynı hatta daha az olur, hem de sicilini bozma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 2 Eylül 2024; 16:38:11 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ben olsam ikisinin asgari öder, sadece birini hiç ödemeyerek riske atmazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.