Şimdi Ara

sizlerin yaptıgı kadar olmasada (cekmece tarzı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden yaratıcı bir fikir eline koluna sağlık bide o fosforlu boyalar neyin nesidir anlayamadım söylermisin?
  • Aynı masadan bende de mevcut hiç aklıma gelmemişti durumumda el vermiyor zaten :]

Çok güzel olmuş, tebrikler...
  • Gerçekten çok hoş olmuş hocam ellerinize sağlık,ama CRT monitorle olmaz bu iş masayı kapatır valla sizde şükür ki LCD varmış.

Böyle bir projeyle giriş yaptınız foruma,tebrik ederim doğrusu...

İl olarak Ankaradasınız galiba,ses sistemleriyle ilgilendiğinizi söylediniz,herhangi bir işyeriniz var mı?
  • değişik ve güzelm çalışma tebrikler
  • harika olmuş tebrikler
  • teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için.. bunun gibi el işçiliklerini başka şeyler altındada yaptığım için pek zorluk çekmedim. aklıma gelen proje ve düşünceleri rahatlıkla hayata geçirebiliyorum.. buda onlardan biri oldu.. aslında boyle bişe yapmaya kalkışmak aklıma hiç gelmedi.. takii kasanın arkasından çıkan bi ton kablolara canım sıkılıncaya kadar.. sizin mod ları görünce aklıma böyle bişe geldi. aslında yarım kaldı. başka şeylerde vardı aklımda ama okulum açıldığından dolayı boyle kaldı.. yapacagım şeylerden birisi de klavye'nin duracağı yüzeydi.. (bunu yapamadım zamandan dolayı fakat diger arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum) alttaki çekmece kasa ile masanın yüzeyi arasında 2-2.5 cm boşluk bırakıp bu araya 1.8 cm lik mdf den klavye yuzeyi düşünmüştüm ve bu yüzeyin yanlarına kızak ekleyip yüzeyin ileri gidip gelmesini sağlayacaktım.. ( klavye yüzeyine sıfır olacak.. yani mdf nin ortası klevyenin sınırları kadar kesilip bşaltılacak ve klavye bu boşluga girecek ve alt tarafa da ince konta plak gelecekti bu yuzeyi sonra deri winnex ile kaplayacaktım.. klavye alttan ışıklandırmalı olsa daha bi görsellik kazandıracaktı) ileri geri gitme olayını biraz daha abartıp motorlu sistem yapacaktım yani bi tuşla klavye kendinize dogru gelecek hemde sistem açılacaktı.. ( bunu daha değişik bağlantılarlada yapabiliriz bu hayal gücüne bağlı)... .. bi de bazı arkadaşların mavi lcd yaptıklarını gördüm bundan eklemeyi düşündüm.. lcd yi camın altına uygun bi yere koyacaktım..(sistem bilgilerini burdan okumak çok hoş oludu ve müzik dinlerken spectrum analyzer görüntüsü de ) bunları belkide ilerleyen zamanlarda uygularım ve sizlerin beğenize sunarım.. dipnot ( araba ses sistemleriyle amatör olarak ugraşıyorum.. elektronik mühendisliğinde okuyorum yani sadece bi öğrenciyim ama ileride dükkan açacağım bu aklımda, çok değişik fikirlerle ve türkiyede olmayan projelerle piyasaya girmeyi amaçlıyorum ALLAH izin verirse)

• çok süper olmuş eline sağlık

beyaz sürücüler fln yakışmamış ama yinede güzel
  • Çok güzel olmuş tam benim yapmak istediğim şekil. Toplam maliyeti ne kadar oldu acaba?
  • maliyeti 1000 ile 1200 arası tuttu. ( psu vga card fan control vs..)
  • O SÜRÜCÜLERİN RENGİNİ DE SİYAH YAPARSAN ÇOK DAHA MUHTEŞEM OLUR GENEDE SÜPER Bİ ÇALIŞMA
  • harika olmuş...ellerinze sağlık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

ilginç değişik ve güzel bi mod olmuş eline saglık moda farklı bi boyun kazandırmışsın

aynen katılıyorum..
  • abi çok sağlam olmuş ya valla eline sağlık harbiden kral olmuş
  • aslında bu tip farklı modları bir yere sergileseler iyi olur
  • Çok iyi bi fikir bende yapmayı denicem eLLerine KoLLarına sağLık...
  • Kablo dağınıklığının deyim yerindeyse, neyse yerinde olmasın.. Kısacası kablo dağınıklığını kaldırmış, işi tek masada toplamış bir çalışma.. Cidden çok mantıklı ve çok iyi olmuş. Pencere de ayrı bi hava katmış işe.. Tebrikler valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 2 Şubat 2008; 22:16:04 >
  • Hocam gördüğüm en ilginç ve hoşuma giden çalışmalardan biri masaya entegre olması ve yerleşimi akıllıca. Güle güle kullan paylaşım için teşekkürler.
  • slm kardeş tebrikler gercekten güzel bir modifiye calışması olmus bende bu konularda yeniyim yeni merak saldım pc modifiye işine

slaytınıda izledim senden bişey rica etcem bu slaytda calan yabancı müziklere nasıl ulasabilirim bana yardımcı olursan veya ismini falan email atabilirsen cok sevinirim calısmalarının devamını diliyorum
  • süpppeeerrrrrr olmuş..... ön panel kısmını mesh felan kullanarak değiştirirsen çok daha mükemmel olur.. ama maliyetli :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.