Şimdi Ara

sizlerin yaptıgı kadar olmasada (cekmece tarzı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Trkklc

Hocam Emegine saglık mod olayina bambaşka bi tarzla yaklaşmişsin gerçekten çok güzel olmuş..

+1
  • cok iyi ya cok orjinal fikir kaptım dogrusu..
  • vala helal olsun cok guzel bir fikir.

yanlız tek bir şey soracam ayaklarınız masanın altına sığıyormu. ben şu anda masam ve dizlerimin arasına bakıyorum. 15-20cm anca var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 27 Şubat 2008; 16:54:39 >
  • eline emeğine sağlık kardeş yalnız bakarken maşallah deyin nazar değmesin
  • teşekkürler arkadaşlar. bacaklar sıgmıyor evet biraz alçak sandelye ile olur aslında çekmeceyi daha ince yapacaktım fakat işlemci sogutucusu yuksek oldugun dan kalın oldu.
  • hocam süpersin...
  • harika el emeği olunca başka oluyor abi evde dev hoparlörler var yakın zamanda yeni modumla geleceğim
  • ellrine sağlık harika ötesi bi kasa modu olmuş
  • Böle bişi yapmayı bende düşünüyodumda bir türlü vakit bulup girisememiştim eline saglık güzel olmuş ama keske sunta yerine mdf yapsaydın
  • farklı ve güzel bir mod çalışması eline sağlık.İyi çalışmalar
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beycoast

Böle bişi yapmayı bende düşünüyodumda bir türlü vakit bulup girisememiştim eline saglık güzel olmuş ama keske sunta yerine mdf yapsaydın

evet mdf daha ii olurdu fakat, parasız alınca insan mdf olsun diyemiyor.
  • Taşınmaz sistem!! gayri mülk qüzel olmuş..
  • emek verildiği belli, güzel bi sonuc cıkmıs ortaya
  • çok emek vermiş olmalısın ama çokta güzel olmuş tebrikler
  • mause 'umuz aynı ayrıca çok güzel olmuş..

yalnız dilerim Allah'tan sisteminde çözemediğiniz bir problem olmaz.Çünkü nakliye parası çok tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy eXpert -- 16 Mart 2008; 0:23:56 >
  • vayy bee bende kendimi yaratıcı sanardım,standartların dışına çıkılmış güzel bir çalışma gerçekten.
  • Eline Sağlık güzel bir düşünce yalnız cdrom beyaz olması sırıtmış siyaha boyamanı ve değiştirmeni tavsiye ederim...
  • boyama işi biraz kullanışsız olur bence. değiştirmeyi düşünüyorum kapaklarını
    2 tane bozuk driver buldum .
    quote:

Orjinalden alıntı: fsert54

Eline Sağlık güzel bir düşünce yalnız cdrom beyaz olması sırıtmış siyaha boyamanı ve değiştirmeni tavsiye ederim...
  • cok güzel olmuş ya ne kadar toplu ve kibar duruyo.

Emeğine sağlık hocam bu arada fiyat oalrak sana ne kadara patladı sorabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.