Tek kelimeyle "eşsiz" olmuş.HArika bir fikir;harika bir uygulama..Tebrikler arkadaş
hakikaten kardeşim fikir süper işçilik de o şekilde bence harikalar yarattmışsın ellerine sağlık
işçilik felan süper.ellerine sağlık güle güle kullan
Tasarım harika Üst tarafa acılan pencere'de ayrı bir yaratıclık tabii Tebikler...
orjinal bişi olmuş eline sağlık hacı sen bunun patentini al paraya para demezsin
çok hoş fazla yerde kaplamıyo
düşünce süper güzel olmuş tebrikler..
anakartımı boyadın çalışıyosa helal valla ama boyadan asınmazmı anakart
Cok orjinal bişi yapmışsın gercekten tebrik ederim. En önemliside el emegi olması tabiii
Güzel olmuş kardes değişik güzel ancak kafama takkılan hava akriliği nasıl bence tam bi hava akımı olmuyordur buda ısınma sağlar ama
oyunları full grafikte oynuyorum. oyle bi ısınma problemi yaşamıyorum. normal kasalardan daha ii oldu galiba.. :D
quote:
Orjinalden alıntı: berk_turkmen
Güzel olmuş kardes değişik güzel ancak kafama takkılan hava akriliği nasıl bence tam bi hava akımı olmuyordur buda ısınma sağlar ama
valla bravo nedıyelım emeğine değmıs değişik bıse olmus ama bıraz buyuk bıse olmus okadarıda normal heralde anca sığmıs baksana guzel iş
Çok güzel olmuş Ellerine sağlık.
Satıyomusun bu sistemi çok beğendim baya emek harcamışsın
masazdaki cam süper olmuş
emegıne saglık kardes cok guzel olmus gercektende cok yaratıcı bı fıkır bana bazı konularda ilham verdın tesekur edeırm :P ama merak etme aynısını yapmıcam sözzzZ:P
Çok güzel ve kullanışlı Ellerine sağlık
güzelde yeterince hava sirkülasyonu yapabilecekmi kasa ?
süper düşünce ya helal olsun valla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme