tam nutzz yiyorken senin avatarını görmek hoş bir rastlantı oldu.
Bir akıl hastasının kendi kendine deli olduğunu anlaması mümkün olmadığı için şizofren değilsin kardeşim mutlu olabilirsin
Hocam ben şizofren değilim, en azından tam olarak değilim ama Atipik Affektif Bozukluğum var ve bazı ilaçlar alıyorum.
Bunlardan en pahalısı Xeplion. (SSK karşılıyor duruma göre ve 1050 TL) Xeplion olun derim, bende acayip "duruma göre uygun tepki verme" yetisi kazandırıyor. Mantıklı düşünebiliyorum. Her ne kadar burada zaman zaman trollüyor da olsam, aslında Xeplion sayesinde tam bir beyefendi gibiyim. Size tavsiyem, bu iğneyi olmanız. Tabii öncelikli olarak doktorunuza danışın.
Bunun dışında duygu durumlarım için Lamictal 50 mg ve Abilify 10 mg alıyorum. Başka da bir ilacım yok. (Tansiyon ve şeker hapları dışında)
Bugüne kadar pek çok psikiyatrist/psikoterapist/psikolog değiştirdim. Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tam kür Elektroşok tedavisi oldum ve özel bir kurumda hücum tedavisi oldum. Bir aralar işe yaramadığını düşünüyordum ama hayat hakkında etkin fikirler edindim ve karakterim şu anda belirli.
Size de, dediğim iğneyi ve terapi almanızı öneriyor, sağlıcakla kalmanızı diliyorum. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Einar Solberg
Bir akıl hastasının kendi kendine deli olduğunu anlaması mümkün olmadığı için şizofren değilsin kardeşim mutlu olabilirsin
Yere düşen anıları ne yapıyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: CooperLoL
Kendi teşhisini kendin mi koydun?
Bu arada tedavilerime son 7 yılda 30000 TL harcandı. 5000 TL de öncesinde harcanmıştır, anlayacağın sırf tedavi olmak için 35000 TL'yi teslim ettim. Bana göre çok bir para değil ama ne kadar etkili oldu, tartışılır. Daha önceden hesapladıklarımın aksine, 35000 TL son ve en kesin miktardır.
İğne bedavaya gelmeseydi, bir o kadar daha eklenecekti. 30 aydan fazla süredir bu tip iğneleri oluyorum. İğne ayda bir oluyor. Çoğu ilaçlarımın da bedavaya geldiği düşünülürse SSK da bir 65000 TL ödemekten kurtarmıştır beni.
Saygılarımla. :)
Yaş 35 Kendi kendime konuşuyorum şizofrenmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Gbresice
quote:
Orijinalden alıntı: .Ferrum.
Evet
Guzel biseymi kotumu :-D
Gerçekte var olmayan ama sadece benim gördüğüm 2 kişi görüyorum biri çok güzel biri çok çirkin
Uzun zamandır yaşıyorum bunu ama tedbirlerimi aldım bunu biliyorum.Bununla yaşamayı öğrendim
quote:
Orijinalden alıntı: verdi001
Kendi kendine konuşmak normal birşey Neden hasta oldugunu yazdın ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Germiyanlı
quote:
Orijinalden alıntı: verdi001
Kendi kendine konuşmak normal birşey Neden hasta oldugunu yazdın ki?
Alıntıları Göster
şizofren hastaları çok nadir hastalığını kabullenir.