Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gr4phics

dhl ile aldığınızda ekstra para verdiniz mi?

Hayır,herhangi bir ücret vermedim..
  • powered_by_gkn P kullanıcısına yanıt
    Bu ürünlerin markası sjcam. Dx'in sj5000 diye tanıttığı ürün başka bir firmanın bambaşka bir ürünü.
    Ağustostan sonra üretilen ürünlerin hepsinde sjcam logosu var.
    Aşağıdaki bağlantıdan firmanın ürünlerini görebilirsiniz.

http://www.sjcam.com/3-cameras
  • Orjinal sj4000 olan kameralarda versiyon menüsü nasıl acaba,elinde olan arkadaşlar bir bakabilir mi?
    Bendekinin sahte olduğunu söyleyenler var.

• http://www.aliexpress.com/store/product/SJCAM-Original-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-Underwater-Sport-Camera/343737_2016716076.html

bu üründe stok durumu nedir arkadaşlar bir ara sıkıntı yaşayanlar olmuş galiba. bugün yarin sipariş geçsek bayrama kadar (3ekim) gelme ihtimali nedir ? ayrıca ürünü önerir misiniz yoksa wi-fi siz olandan mı alsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebapVShamburger -- 12 Eylül 2014; 22:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

Orijinalden alıntı: ETA

quote:

Orijinalden alıntı: ozekinci

Merhaba arkadaşım bugün benimde SJ4000 Wifi DHL kargo ile geldi. Fakat ben SJ4000 wifi+ batarya ve şarj aparatı ile sipariş vermiştim. Bana gelen kutuda yedek batarya yerine mini tripod göndermişler sende'de bir eksiklik varmı. kutu içeriğin tam geldi mi?

Bende ay başında yurtdışına çıkacağım için hala göndermedinizmi diye sert çıktım.
    DHL ile yollayabiliriz dediler yollayın dedim.
    umarım benimkinden de batarya çıkmaması durumu olmaz ihtiyacım olacak çünkü dağda bayırda..

@diegoforlan sizde yedek batarya çıktımı acaba ona göre uyarayım bende..

bana gelen kutusa kucuk bir tripod ve ekstra pil sarj aleti vardi pil i dhl ile gonderemiyorum onu singapur posta verdim dedi takip numarasini verdi onunda muhtemelen sizinde oyle olmustur.

2 gündür Puhui digital mesajlarıma cevap vermiyordu.
    En son DHL ile yollayabilirim gibilerinden bişey demişti bende yolla demiştim.
    2 gündür ses çıkmayınca dispute basayım diye düsünürken , bugün birden DHL den aradılar adres tarifi için.
    evde kimse olmadığından güvenliğe bıraktırdım.

akşam geldim aldım SJ4000 wifi gelmişti , masaüstü şarj cihazı da kutuda yer alıyordu, fakat yedek pil yoktu. Birde hediye yolalyacağım demişti muhtemelen size de yollanan tripoddan bahsediyordu.
    mesaj aattım yedek batarya ve hediye kutunun içinden çıkmadı diye.

O sırada daha önceden verdiği singapur post trackink koduna bir bakayım dedim, oda ülke dışına sevk olmuş görünüyor. Muhtemelen pil ve tripodu da daha önce makine için verdiği tracking numarası ile yolladı.
    onlarda kazasız belasız gelirse alacak benden 5 yıldızı..

işin en güzeli de ürünü promosyon gününde fiyatı 95,40$ iken 10$ Aliexpress indirimi, 5$ da oyundan gelen kupon kodu ile 80,40$ almam oldu...
    bu fiyata süper cihaz...

• How are you today? Have a nice day.

Thank you for your inquiry.

SJ4000 price is 58USD/pcs
    SJ4000 wifi price is 74USD

Our SJCAM wifi sport camera price is 79USD/pcs.
    SJCAM price is 69USD/pcs

All of our products haven't MOQ. All of products have a warranty in 2 years. The delivery time is in 1-2days. We can accept Paypal, T/T and Western Union.

If you have any questions, please feel free to contact me soon.
    Thank you very munch.

Best regards,
    Leo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

How are you today? Have a nice day.

SJCAM price is 69USD/pcs

All of our products haven't MOQ. All of products have a warranty in 2 years. The delivery time is in 1-2days. We can accept Paypal, T/T and Western Union.

Thank you very munch.

Best regards,
    Leo

Hangi kullanıcı bu? Güvenilir bir satıcı mı?

Mesela ben bu satıcıyla 90$ fiyatla anlaştım. Ama orjinal mi güvenemiyorum. Bekletiyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-NEW-FHD-gopro-1080P-SJ4000-Wifi-RF-Remote-Control-Helmet-Sports-hd-Camera/2021125122.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

How are you today? Have a nice day.

SJCAM price is 69USD/pcs

Thank you very munch.

Best regards,
    Leo

Hangi kullanıcı bu? Güvenilir bir satıcı mı?

Mesela ben bu satıcıyla 90$ fiyatla anlaştım. Ama orjinal mi güvenemiyorum. Bekletiyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-NEW-FHD-gopro-1080P-SJ4000-Wifi-RF-Remote-Control-Helmet-Sports-hd-Camera/2021125122.html

http://www.aliexpress.com/item//2030929025.html

• 19 Ağustosta Puhui'den verdiğim sipariş hala yurtdışına sevk edildi olarak gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

19 Ağustosta Puhui'den verdiğim sipariş hala yurtdışına sevk edildi olarak gözüküyor.

satıcıyla konuşmadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

quote:

19 Ağustosta Puhui'den verdiğim sipariş hala yurtdışına sevk edildi olarak gözüküyor.

Bende de aynı durum var.Kargoladım diyor sonra farklı bir tarih veriyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

quote:

Bende de aynı durum var.Bu yavşak kargoladım diyor sonra farklı bir tarih veriyor. vsvs tam bir 3 kağıtcı

Ben snpaiden verdim ayın 9 u akşamı kargolanmış gözüktü tam 1 hafta geçti tracking number çalışmıyor. aliexpresste 5-10 gn içerisinde düşer diyo sisteme. Bende ne olur ne olmaz mesaj attım bakalım cevap bekliyorum katatkulli yaparsa kötü yorum ve puan ve disputeyle korkuturuz artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

quote:

Bende de aynı durum var.Bu yavşak kargoladım diyor sonra farklı bir tarih veriyor. vsvs tam bir 3 kağıtcı

Ben snpaiden verdim ayın 9 u akşamı kargolanmış gözüktü tam 1 hafta geçti tracking number çalışmıyor. aliexpresste 5-10 gn içerisinde düşer diyo sisteme. Bende ne olur ne olmaz mesaj attım bakalım cevap bekliyorum katatkulli yaparsa kötü yorum ve puan ve disputeyle korkuturuz artık.

o kadar...

• Menzil34 kullanıcısına yanıt
    2 paket olarak gelecekti, önce kargolanan sonunda gönderi alıp verme merkezinde işleme alınmış ayın 16sında.
  • merhaba,

konuyu epeydir takip ediyorum. gördüğüm kadarıyla daha evvel satın alan arkadaşlar banggood'da satılan sj4000'in orjinal olduğunu söylemişler. ben de ordan wifi'lı modelin fiyatını takip ediyordum bir süredir. sanırım bugün fiyatı 102 dolara düşmüş.

bilen, anlayan arkadaşlar bu ürünün orjinal olup olmadığına bakabilir mi acaba?

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html
  • unsalk U kullanıcısına yanıt
    hocam bende banggood sitesinden aldım. bekliyorum. ürünler orjinal.
  • Akşam mesaj attım tracking no hatalı kargoyu göndermedin mi diye. Sağolsun bugün kargonun üzerinde bilgilerim yazılı halini foto çekmiş gönderdi ve. Ben kontrol ettim herhangi bir problem yok kargocular çok yavaş birkaç güne sisteme düşer diyor. bakalamım bekleyeceğiz ama en azından fotoğraf çekip açıklama yapması beni sevindirdi snpaiye güvenim tam. :D
  • quote:

Akşam mesaj attım tracking no hatalı kargoyu göndermedin mi diye. Sağolsun bugün kargonun üzerinde bilgilerim yazılı halini foto çekmiş gönderdi ve. Ben kontrol ettim herhangi bir problem yok kargocular çok yavaş birkaç güne sisteme düşer diyor. bakalamım bekleyeceğiz ama en azından fotoğraf çekip açıklama yapması beni sevindirdi snpaiye güvenim tam. :D

Adam 19 undan beri oyalayıp duruyor,hala güvenim tam diyorsun,enteresan.
  • Menzil34 kullanıcısına yanıt
    hocam onlarda sanırım rezervasyon gibi bir durum oluyormuş. evet kargo numarasını önceden alıp daha sonra gönderebiliyorlarmış. sakın sizinki de öyle olmasın ;)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.