Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puhui nin singpostla yolladıkları gece türkiyeye geldi bakalım türkiyede dağıtımı ne zaman olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu006 -- 17 Eylül 2014; 12:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Akşam mesaj attım tracking no hatalı kargoyu göndermedin mi diye. Sağolsun bugün kargonun üzerinde bilgilerim yazılı halini foto çekmiş gönderdi ve. Ben kontrol ettim herhangi bir problem yok kargocular çok yavaş birkaç güne sisteme düşer diyor. bakalamım bekleyeceğiz ama en azından fotoğraf çekip açıklama yapması beni sevindirdi snpaiye güvenim tam. :D

Adam 19 undan beri oyalayıp duruyor,hala güvenim tam diyorsun,enteresan.

Wifili model mi sipariş verdiniz ? Wifilerde var o durum ve snpai adlı üyedenmi aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

hocam onlarda sanırım rezervasyon gibi bir durum oluyormuş. evet kargo numarasını önceden alıp daha sonra gönderebiliyorlarmış. sakın sizinki de öyle olmasın ;)

OLsun ne olacak acelem mi var ;) Kendimde nakliyeciyim çinden organize edip getirdiğim bir konteyner ortalama 27-31 gün içinde istanbul ambarlı limanına varış yapıyor. Gerisini sen düşün. o geminin girip çıkamdığı liman kalmıyor gelene kadar. Acelesi olan düşünsün. He zaten belli bir süre içinde gelmezse para hesabıma aktarılacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Verildimi bilmiyorumda, SJ5000 çıkmış.

http://c.dx.com/collection/201409/sj5000/index.html?utm_source=dx&utm_medium=homerotate&utm_campaign=20140909SJ5000presale

bu sj5000 fake bence ...çünkü yorumlarda da bahsedilmiş.. zaten dx'de fake sj4000lerden satıyordı (yanlış hatırlamıyorsam)
    bir diğer husus ise daha wifi modeli yeni tanıtılmışken bu modeli tanıtmaları saçma olacağı için bana mantıklı gelmiyor.. sj5000 de gördüğüm kadarıyla sj4000 de olduğu gibi hayat kurtaran lcd de yok..
    tek fark olarak sj4000 900mAh pil ile geliyor ve wifi yok ve 12mp foto özelliği var denmiş (ki artık orjinal wifi modeli mevcut) diğerinde de 14mp lens var 1100 mah pille geliyor ve wifili model denmiş:)
    pazarlama stratejinizi yiyim sizin:) ayrıca bşr de sj4000 gopro aksesuarlarıyla uyumsuz sj5000 uyumlu denmiş:) şakacılar video kalitesi falan bahsettiklerine göre aynı ama ben yemiyorum açıkcası:) sj5000 denen alet tamamıyla sahte ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Verildimi bilmiyorumda, SJ5000 çıkmış.

http://c.dx.com/collection/201409/sj5000/index.html?utm_source=dx&utm_medium=homerotate&utm_campaign=20140909SJ5000presale

bu sj5000 fake bence ...çünkü yorumlarda da bahsedilmiş.. zaten dx'de fake sj4000lerden satıyordı (yanlış hatırlamıyorsam)
    bir diğer husus ise daha wifi modeli yeni tanıtılmışken bu modeli tanıtmaları saçma olacağı için bana mantıklı gelmiyor.. sj5000 de gördüğüm kadarıyla sj4000 de olduğu gibi hayat kurtaran lcd de yok..
    tek fark olarak sj4000 900mAh pil ile geliyor ve wifi yok ve 12mp foto özelliği var denmiş (ki artık orjinal wifi modeli mevcut) diğerinde de 14mp lens var 1100 mah pille geliyor ve wifili model denmiş:)
    pazarlama stratejinizi yiyim sizin:) ayrıca bşr de sj4000 gopro aksesuarlarıyla uyumsuz sj5000 uyumlu denmiş:) şakacılar video kalitesi falan bahsettiklerine göre aynı ama ben yemiyorum açıkcası:) sj5000 denen alet tamamıyla sahte ...

KEsinlikle çakma sjcamin offical sitesinde böyle bir ürün tanıtımı, bilgilendirmesi yok. dxten pek çok kişi dediğiniz gibi 4000 modelini aldığında fake olduğunu bildirmişti. ayrıca sj4000 nasıl gopro aksesuarlarıyla uyumlu değilmiş :) Yanında ektra ürünler istedim direk gopro ekipmanlarını ekledi satıcı.

• Menzil34 kullanıcısına yanıt
    gelmeyecek manasında demedim hocam işin uzun sürmesinden bahsettim :). eğer zamanınız var ise bekleyin yoksa azıcık sıkıştırıp diğer arkadaşlar gibi dhl ile alabilirsiniz belki.
  • quote:

gelmeyecek manasında demedim hocam işin uzun sürmesinden bahsettim :). eğer zamanınız var ise bekleyin yoksa azıcık sıkıştırıp diğer arkadaşlar gibi dhl ile alabilirsiniz belki.

Adamı çok sıkıştırdım zaten zaten indirimdeydi birde yanında bir ton ekstrayla 105 dolara kapadım (extra batarya, araç tutucu ve şarjı, hdmi çıkışı, kafalık, göğüslük, monopod) Dhl ile gödnerirse bataryada sıkıntı çıkıyor paket parçalanır birde ola ki gümrükte takıldı. Prosedüre az çok hakimim dhle vereceğim ordino masrafı, ardiyesi kılı tüyü uğraşacağım 2 gün bana minimum 400 tlye patlar ama ulusal posta ile gelirse dağıtımı ve gümrük kontrolü pttde olduğu için giderim fatihe yarım kilo baklava bir paket marlboro iyi günler :) Onun için zaman mühim değil sağlam ve fake gelmesin yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 17 Eylül 2014; 16:37:37 >

• Menzil34 kullanıcısına yanıt
    ahahaha o fiyata o aparatlarla aldıysanız adamın başına bir de dhl çıkartmamanız iyi olmuş :D
  • Yunqifa shopstore

Adlı satıcı sahte ürün satıyor bilginize.
  • quote:

ahahaha o fiyata o aparatlarla aldıysanız adamın başına bir de dhl çıkartmamanız iyi olmuş :D

Çaktırma ondan çok ses etmiyırum iyice yüzsüzlük yapmayayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalk

merhaba,

konuyu epeydir takip ediyorum. gördüğüm kadarıyla daha evvel satın alan arkadaşlar banggood'da satılan sj4000'in orjinal olduğunu söylemişler. ben de ordan wifi'lı modelin fiyatını takip ediyordum bir süredir. sanırım bugün fiyatı 102 dolara düşmüş.

bilen, anlayan arkadaşlar bu ürünün orjinal olup olmadığına bakabilir mi acaba?

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

kupon ile daha ucuza getirilebilir

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    nasıl oluyor kupon işi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalk

nasıl oluyor kupon işi acaba?

Banggood Coupons yazıp arayın Google da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. şimdi baktım. 1 tane %5 indirim kuponu buldum. daha fazlası denk gelir mi bilmiyorum. biraz daha bakayım. :)
  • arkadaşlar,

orjinal wifi'li modeli banggood'dan %5 indirim kuponu kullanarak 97,5 dolar gibi bir rakama aldım. almayı düşünenlerin bilgisi olsun.

diğer yandan sizlere bir soru soracağım. wifi'li aletle wifi'siz olanın pilleri aynı mıdır? ekstra olarak pil sipariş etmeyi düşünüyorum da, pil farklı çıkarsa diye çekiniyorum.
  • bence ikisininde pili aynıdır.Bende yeni aldım banggook sitesinden ,extra pil ve araç şarj'da sipariş ettim.
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    o fiyata çakmadır hocam.
  • Merhaba,
    banggook ta satılan eski üretim üzerinde logo yok. :(
    sitesinde belirtmiş logo olmadığı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.