Şimdi Ara

SJCAM 4000 WIFI DETAYLI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uzun fotoğraflar ve videolar ile destekleyerek incelediğim SJCAM 4000 WIFI incelemesi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Bu makineyi düşünen herkes için gayet yeterli bir inceleme yaptım, aklınızdaki tüm soru işaretlerini temizleyeceğine eminim.

SJCAM 4000 WIFI İNCELEME

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Arkadaşlar uzun uzun fotoğraflar ve videolar ile destekleyerek incelediğim SJCAM 4000 WIFI incelemesi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Bu makineyi düşünen herkes için gayet yeterli bir inceleme yaptım, aklınızdaki tüm soru işaretlerini temizleyeceğine eminim.

SJCAM 4000 WIFI İNCELEME

Emeğin için teşekkürler

• SjCam 4000 wifi için önceden detaylı bir inceleme yazmış ve paylaşmıştık. Şimdi de detaylı bir video çekerek incelemeyi genişlettim, merak edenler için inceleme aşağıdadır. Bununla beraber, wifi üzerinden android telefona bağlanmasını da göstermeye çalıştım. İyi seyirler.

• Merhaba
    İnceleme videosu için çok teşekkürler.
    Bende bir tane Aliexpress Phui adlı satıcıdan SJ400 wifi modelini satın aldım. Ürün orijinal kendi sitesinden barkod kontrolü yaptım.
    Benim wifi sorunum var.
    Samsung Galaxy Fit S5670 Andoid 2.3.4 sürümü olan bir telefonum var. Bağlanmıyor.
    Casper Via T4E-G tablet var. Bunada bağlanmıyor.
    Casper da şu hatayı veriyor.

Sorry, your device is currently not supported by this version of SJCAM for Android".
    The error message is (please mention this when debugging) :
    ARM build on X86 device"

Konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirdencihan

Merhaba
    İnceleme videosu için çok teşekkürler.
    Bende bir tane Aliexpress Phui adlı satıcıdan SJ400 wifi modelini satın aldım. Ürün orijinal kendi sitesinden barkod kontrolü yaptım.
    Benim wifi sorunum var.
    Samsung Galaxy Fit S5670 Andoid 2.3.4 sürümü olan bir telefonum var. Bağlanmıyor.
    Casper Via T4E-G tablet var. Bunada bağlanmıyor.
    Casper da şu hatayı veriyor.

Sorry, your device is currently not supported by this version of SJCAM for Android".
    The error message is (please mention this when debugging) :
    ARM build on X86 device"

Konu hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.

Android sürümüyle alakalı olabilir diye düşündüm ilk başta, ama araştırmak lazım. Bulabilirsem kutudan çıkan kullanma kılavuzuna bakayım. Bu tip bir hata almadığım için aklıma ilk etapta başka bir şey gelmedi. Umarım bir şeyler bulur ve sorunu çözeriz.

• arkadaşlar bu kameralardaki car dvr özelliği nedir ne işe yarar?
  • aldığınız linki atarmısınız hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baykutsal B kullanıcısına yanıt
    Car dvr özelliği sayesinde araç hareket halindeyken çekim yapabilirsiniz ve sd kart doldukça eski kayıtlar silinir, yenileri eklenir. Araç kamerası olarak çalışır kamera. Ama bunun için çakmak şarjı almanızda fayda var.
  • alone4335 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl sanalpazardan almıştım, şu an o satıcı yok. İncelememdeki kutu içeriğine ve fotolarına bakarak kıyaslayabilir ve orijinal ürün satan satıcıları bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar 1 hafta önce sjcam4000 wifi aldım. kameranın önünde CE yazıyor. İnternette baktığım diğer kameralarda böyle bir şey yazmıyor. Bunun nedeni nedir? Kamera sahte mi acaba? Product keyine baktım sjcamhd.com adresinden onaylandı. Anlayamadım?

SJCAM 4000 WIFI DETAYLI İNCELEME
  • efege kullanıcısına yanıt
    ürününüz orjinal .

CE sertifikasıyla ile ilgili bilgiyi verdiğim linkten okuyabilirsiniz.

ce sertifikası
  • merhaba arkadaşlar. sjcam sj4000 wifi model aksiyon kameram var. uzun zamandır kullanmıyordum kenarda duruyordu. bugün şarj etmeye taktığımda sarj ışığı yanıyor ama ekranda dolma işareti yok. ve şarjdayken kamera açılmıyor. sebebi ney olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Car dvr özelliği sayesinde araç hareket halindeyken çekim yapabilirsiniz ve sd kart doldukça eski kayıtlar silinir, yenileri eklenir. Araç kamerası olarak çalışır kamera. Ama bunun için çakmak şarjı almanızda fayda var.

car dvr işte araç içi kamera özelligi, normalde sjcam aksiyon kamerası yapıyorda arabadada kullanılan özelliği demek

quote:

Orijinalden alıntı: cagdasyilmaz161

merhaba arkadaşlar. sjcam sj4000 wifi model aksiyon kameram var. uzun zamandır kullanmıyordum kenarda duruyordu. bugün şarj etmeye taktığımda sarj ışığı yanıyor ama ekranda dolma işareti yok. ve şarjdayken kamera açılmıyor. sebebi ney olabilir ?

hocam siz ne yaptınız çözdünüz mü?

• kendi sitesinden verdim siparişi 1 haftayı geçti hala gümrükte
  • Sj4000 sesi cok az kayit yapiyor ozellikle kabindayken, birde power tusuna basar basmaz kayit baslasin istiyorum neden baslamiyor. Birde ustune kayita basiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    hocam memnun musun kameradan performansı nasıl 1080p görüntüler nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

hocam memnun musun kameradan performansı nasıl 1080p görüntüler nasıl?

fena değil, sj4000 belli bir kamera zaten şuan arabada ve kaskda kullanıyorum, kaska yan monta ettim düz nasıl edicem bilmiyorumda ederim heralde, kalite olarak sorarsan işte bende ömürlük almadım tabiki eken h9 daha iyi diye biliyoruz alıcaksan onu tercih edebilirsin, ben yalnız bu sj de sarsıntı olunca çalışıyor sanıyordum
  • Kamera kapalıyken tek tuş ile video kayıt özelliği var mı sjcam 4000 wifi'de?? Go prolarda varmış sanırım bu özellik.
  • Sj4000 wifi makinam yeni geldi.hafiza karti tavsiyesi alabilirmiyim ardaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.