Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
68.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sd cart olarak 32 mi 64 mü kullanmaktasınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 64 gb kullaniyorum. Sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

Hocam selamlar ,

Anladığım kadarı ile video cekiminde amkov,xiaomi yi nin önüne gecemiyor sjcam.
    Sjcam lerin ses cekim kalitesi de malesef düşük kalitesiz kalıyor.

Peki sadece gyro özelliği için, hem sesten ödün verip hemde 20-30 usd fazla ödeyip sjcam almak mantıklı mı ?

Teşekkürler

1- SjCam 30 Mpbs netlik ile kaydediyor aslında farklı ışık ortamlarında ve karanlıkta kalan objeleri çekerken çok daha başarılı.

2- Ses kalitesi kötü değil iyi çekiyor, Xiaomi Yi'den 1 tık geride diyebiliriz. Fakat aksion kamera çekimlerimizin %99 kısmına sonradan müzik eklediğimiz için bence sıkıntı değil.

3- Sadece GYRo demeyin bu özellik M20 kamerasında süper ötesi çalışıyor. Özellikle yürürken ve koşarken ayrı test videoları çektim + karşılaştırma orada ekranları yan yana yapıştırınca iyice anlaşılacak.

4- Fiyat olarak aynı Xiaomi ile fark yok. Xiaomi Yi aparatsız geliyor aparatları su kabı vs eklediğinizde 90-95 $ dan aşşa tutmaz. Bu kamera herşeyi içinde 93 $ yani aparatları çıkarsak 70 $ a gelmekte.

Ben uzun zamandır Xiaomi Yi kamerasına F/P rakibi gelecekmi diye beklerken gerçekten çok ciddi bir alternatif çıktı karşımıza. Sadece Gyro olayı zaten bitirdi.

xianomi yi 4k sonra sj m20 sonra xianomi 2k
    sonra sj7000

• Gearbestten sipariş vermeden önce bir daha düşünün.Aldığım bozuk çıktı ve yardımcı olmuyorlar ama dikkat !!
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dostum;

Tarih ve saat güncellemesi ile alakalı sizde sorun yaşamışsınız şimdi bir arkadaşım daha benzer sorunu yaşıyor acaba güncelleme sonrası sıkıntılar çözüldü mü? Kendisi pek güncelleme yapmayı sevmez (bir kez başka bir model kamerayı pert etti) Birde şu bölme ve ayarların otomatik değişme sıkıntısı henüz bunları yaşamadı güncelleme sonrası durum nedir acaba?
  • firmware güncellemesi yaptıktan sonra batarya kaç dk kayıt yapacak diye sarkı bitene kadar kayıttaydı. Şimdi ise üstteki ve ekranın sağ üstündeki mavi led yanıyor fakat ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor. Brick mi oldu cihaz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

firmware güncellemesi yaptıktan sonra batarya kaç dk kayıt yapacak diye sarkı bitene kadar kayıttaydı. Şimdi ise üstteki ve ekranın sağ üstündeki mavi led yanıyor fakat ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor. Brick mi oldu cihaz acaba?

üst mesajlarda benim eklediğim resimler var ekran bembeyaz öyle bi durummu sendeki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzukiboy

quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

firmware güncellemesi yaptıktan sonra batarya kaç dk kayıt yapacak diye sarkı bitene kadar kayıttaydı. Şimdi ise üstteki ve ekranın sağ üstündeki mavi led yanıyor fakat ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor. Brick mi oldu cihaz acaba?

üst mesajlarda benim eklediğim resimler var ekran bembeyaz öyle bi durummu sendeki de

Ekrana hiç görüntü gelmiyor simsiyah. Şimdi tekrardan firmware yükleyemeyi deneyeceğim
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccolo Accosi

son durum nedir?

Sorun çözüldü gözüküyor. Normal bi şekilde açıldı kayıt yaptım izledim problem yok. Şarja taktım şu an yarın sabah deneyeceğim tekrardan
  • James_Sunderland kullanıcısına yanıt
    Açıkcası güncelleme yapmadım bisüredirde kontrol etmiyorum tarih saati ama tahminim bataryayı söküp takınca bazı ayarlar sıfırlanıyor.

• Arkadaşlar banggood sitesinden sipariş ettiğim kameram + monopod geldi.
    Yalnız dikkatimi çeken su kabı sanırım yeni model birazdan foto eklerim selamlar..
  • Arkadaslar hic riske girmeyin yurtdisindan garantisiz almayin kac kisi sorun yasamis dogubank ilk giriste sagdan 3. Dukkan yilmaz elektronik berk bey var cok ilgili mallari garantili ben ondan m20 aldim soocoo c30 dan tut bir cok guzel model cihazlari var iletisime gecmek isteyen olursa no su ni yazayim 05363810611

• [simage]
    [/simage]
  • [simage]
    [/simage]
  • orkattack1 O kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye'de olduğunu biliyoruz ancak 100TLden daha fazla karla satılıyor, e zaten kamera 270TL bu durumda 1 sene garanti veren Gearbest firmasından alıp 15 gün beklemek daha mantıklı oluyor ve kafaya yatıyor şahsım adına.
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler dostum...
  • Arkadaşlar kamera ile ufak videolar çekip usb kablosuyla beraber tv ye bağladım.
    Ancak ne mov nede mp4 formatında görüntüyü açmadı
    Neden ?

• Usb ile denedim yine izleyemiyorum sorun nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Usb ile denedim yine izleyemiyorum sorun nedir acaba?

Tv desteklemiyor, benim Samsung ta desteklemiyor en iyi çözüm micro sd kartı tv box alıp onuda tvye bağlamak.

Bundan aldım ben 60 Mpbs 4K Yi 2 çekimlerini bile kasmadan oynatıyor.

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.