Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    Bana yeni tip housing icin ilan acacaklarini ve indirim saglayacaklarini belirttiler. Ben M2o yi sattigim icin devamini getirmedim.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Saticiya gore degisir tabi arastrmak lazim biraz da , ben simdi yurtidisindan aldiginiz cihaz bozuk cikti napiosnz anlamadm geri mi yolluyosnz o islemler nasil oluyor almasi 1 ay zaten bozuk ciksa 1 ay da oyle mi ,yilmaz elektronkten aldigim m20 nin wifisi bozuldu goturdum hemen yenisini verdi mesela

• Arkadaslar herkes en iyi goruntuyu aldigi (gece,gunduz) ayarlarini paylasabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

Saticiya gore degisir tabi arastrmak lazim biraz da , ben simdi yurtidisindan aldiginiz cihaz bozuk cikti napiosnz anlamadm geri mi yolluyosnz o islemler nasil oluyor almasi 1 ay zaten bozuk ciksa 1 ay da oyle mi ,yilmaz elektronkten aldigim m20 nin wifisi bozuldu goturdum hemen yenisini verdi mesela

önceki mesajarda yazmıştım benim aldığım bozuk çıktı ve yardımcı olmuyor gearbest hiç bi şekilde
  • Ben simdi bu cihazi motosiklette kullaniyorum inanilmaz bir ruzgar sesi var baska bisi yok cok arkalardan bir egzos sesi bunun bir cozumu var mi bilen var mi acaba ?????

• Arkadaşlar Selamlar,

TR'den güvenilir Garantili alabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz?

Yurtdışından almak istiyorum ancak arızalı çıkması durumunda elimizde kalması riski var sanıyorum. Gearbest ya kargo ücretini öde yada 20$ iade edelim gibi birşeyler okudum. TR'de doğru düzgün 2 yıl garanti verebilecek bir yer var mı ? Yoksa şans deyip yurtdışından mı almak lazım?
  • skywalter S kullanıcısına yanıt
    Dogubank sagdan 3. Dukkan yilmaz elektronik berk bey den alabilirsiniz 2 yil garantili

• Arkadaşlar, Ağustos ayında aldığım beyaz kasa SJCAM M20 kameramı satıp gopro ya da YI 4K almayı düşünüyorum.
    2-3 kez kullandım, 1 kez denizde kullandım. Kutusu ve tüm içeriği sıfır duruyor. Kameradan gayet memnunum özellikle gyro özelliği ve düşük -EV fotoğraf çekmesi çok güzel.
    Kullanımı, arayüzü, hafifliği LCD ekran özelliği gerçekten çok iyi. Ama profesyonel olarak çekim yapmak için gopro ya da YI 4K alacağım.
    ilgilnen olursa PM atsın lütfen.
    Herkeste olduğu gibi bende de su kabının milinde biraz paslanma oldu, su alma problemi yok.

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBestSJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBestSJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest
    SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBestSJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBestSJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 26 Eylül 2016; 14:05:42 >

• kendi kendine partlara bölmüş videoyu neden böyle yaptı acaba ? Çözümü nedir?
  • version53 kullanıcısına yanıt
    Kayit dongusunden kapatabilirsin.

• Dostlar kameram yarın gelecek, kullanırken yeterli gelmediğini düşünen keşke Yi4K alsaymışım diyen var mı sizce yeterli olur mu M20 ?

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim 3dk ya ayarlıymış düzellttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

olgu hocam senin fikri çalmışlar :)

https://www.aliexpress.com/item/Gopro-Accessories-Sun-Hat-Cap-With-Base-for-Go-pro-Hero-3-3-4-SCJAM-SJ4000/32704279289.html

Güzel yapmışlar ama

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: kod adı çökertme

olgu hocam senin fikri çalmışlar :)

https://www.aliexpress.com/item/Gopro-Accessories-Sun-Hat-Cap-With-Base-for-Go-pro-Hero-3-3-4-SCJAM-SJ4000/32704279289.html

Güzel yapmışlar ama

m20 modeli için şapka yokmu acaba ?

• Arkadaşlar M20 yeni tip housing ile geldi, yurtdışından içiniz rahat alabilirsiniz muhtemelen artık eski tip housingle göndermiyorlardır
    SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Arkadaşlar M20 yeni tip housing ile geldi, yurtdışından içiniz rahat alabilirsiniz muhtemelen artık eski tip housingle göndermiyorlardır
    SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest

hangi siteden aldınız. link verirmisiniz.

• eahmet E kullanıcısına yanıt
    Gearbest hocam, buyrun:
    Sjcam M20
  • Aleti izlemek için micro hdmi-hdmi kabloyla direkt televizyonun hdmi girişine bağlayabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.