Şimdi Ara

SJCAM SJ6000 Deneyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki adreste bir arkadaş satıyor ürünü. SJCAM'in ürünü diyor. SJ5000'den sonra çıkmış.

Fiyatı çok iyi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sj6000-wifi-aksiyon-kamera-14-megapixel-full-set-sifir-199191563/detay/

kullanan, tavsiye eden, etmeyen var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: savasdursun

Aşağıdaki adreste bir arkadaş satıyor ürünü. SJCAM'in ürünü diyor. SJ5000'den sonra çıkmış.

Fiyatı çok iyi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-sj6000-wifi-aksiyon-kamera-14-megapixel-full-set-sifir-199191563/detay/

kullanan, tavsiye eden, etmeyen var mıdır?

Dikkatli olun! Fake!!!

• aldın mı hocam ne yaptın?
    almadıysan bende SJCAM SJ7000 var aynı fiyata bırakayım.
  • almadım hocam. fake miş gerçekten.

sjcam in öyle bir ürünü yok.

gopro alacağım ben de sanırım. karar vermedim henüz.
  • sadece bugüne özel, SJ5000+ 139 USD'ye düşmüş.
    Ürün orjinal, 1080p ve 60Hz'de çekim yapıyor, wifi özelliği var.
    Şu anda f/p olarak en iyisi bu. Ben bugün satın aldım. Gidip GoPro'ya 1500 TL 'ye para veremem profesyonel değilim.

link

SJ5000Plus seçeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 8 Haziran 2015; 13:15:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

sadece bugüne özel, SJ5000+ 139 USD'ye düşmüş.
    Ürün orjinal, 1080p ve 60Hz'de çekim yapıyor, wifi özelliği var.
    Şu anda f/p olarak en iyisi bu. Ben bugün satın aldım. Gidip GoPro'ya 1500 TL 'ye para veremem profesyonel değilim.

link

SJ5000Plus seçeceksiniz.

Merhaba hocam merak ettim bu ürün elinize ulaştı mı acaba? Ürün ve kutu içeriğinden bahsedebilir misiniz? Birde sesin alışveriş yaptığın satıcıyı tavsiye eder misin? Bende bu üründen düşünüyorum internet te video ve yazılı yorumlarda olumlu bir ürün birde kullanıcı olarak tabi eğer geldiyse eline senden dinlemek isteriz. iyi akşamlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: savasdursun

almadım hocam. fake miş gerçekten.

sjcam in öyle bir ürünü yok.

gopro alacağım ben de sanırım. karar vermedim henüz.

Selamlar;
    Uygun fiyatlı hem markalı hem de kaliteli bir aksiyon kamerası olsun diyorsan bence bu üründen şaşma.http://www.providyo.com/Su-Gecirmez-Air-Pro-Lite-Monopod-Hediyeli,PR-5499.html
    Hem aksesuarlarını tüm büyük marketlerde bulabilirsin hem de başın sıkıştığında arayabileceğin bir teknik servisin olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S10 mu alayım s20 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araç kamerası alacaksanız size imzamdaki linkeleri incelemenizi tavsiye ederim, D.H ye özel indirim linkleri ve kuponları ilgili konularda mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.