Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bol bol yazarım yaşar ayıpsın gelmeyi düşünüyorum bakalım. Nickim Paramount ama çok sık online olur muyum bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 13 Aralık 2013; 23:07:27 >
  • server yarın açılacakmış beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

hepimiz mi gittik?

• epvpdeki scorpy10 kim acaba tanıyanınız var mı ? İddaalı bir arkadaş sevdim kendisini. Serverı patlatsada tek başına ağızlarının payını verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

epvpdeki scorpy10 kim acaba tanıyanınız var mı ? İddaalı bir arkadaş sevdim kendisini. Serverı patlatsada tek başına ağızlarının payını verdi.

Çılgın Türk'ün biri :D

Evet beyler saldıranın dediği çıktı bu akşam için server yattı, yarın 21de açılacak.
  • Dear Community, Players and Skalidor-lovers,

As expected people have attacked us right from the start. This is a good thing, because we can fix everything right at the beginning and then give you perfect gameplay. Therefore, we will be wiping all the characters, fix the exploits used to attacked us, then go back online. We'll be fixing this all night long and should be back online at 6PM on Saturday (tomorrow). Then we will have a smoother gaming experience and won't have any bugs. The registration will stay open of course. The website developer will also be making it run smoother without downtime.
    We ensure you that everything WILL become smooth and you will be able to enjoy Skalidor properly. We like to keep our promises, so please re-visit us tomorrow. It'll all work out again

The compensation will be a double experience and skill points for 24 hours. That way you will be able to catch up with the time lost.

Hopefully you will stay with us and trust us. We are different than the other silkroad servers.

Thanks for reading this and sorry for the downtime. However, its better to be down now then be down all the time.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 13 Aralık 2013; 23:26:13 >

• 6 pm demişler gmt +1 galba o, bize göre 19:00 oluyor o zaman.
    İnşallah çözerler sorunları.
    @DaRK_Z7D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Dear Community, Players and Skalidor-lovers,

As expected people have attacked us right from the start. This is a good thing, because we can fix everything right at the beginning and then give you perfect gameplay. Therefore, we will be wiping all the characters, fix the exploits used to attacked us, then go back online. We'll be fixing this all night long and should be back online at 6PM on Saturday (tomorrow). Then we will have a smoother gaming experience and won't have any bugs. The registration will stay open of course. The website developer will also be making it run smoother without downtime.
    We ensure you that everything WILL become smooth and you will be able to enjoy Skalidor properly. We like to keep our promises, so please re-visit us tomorrow. It'll all work out again

The compensation will be a double experience and skill points for 24 hours. That way you will be able to catch up with the time lost.

Hopefully you will stay with us and trust us. We are different than the other silkroad servers.

Thanks for reading this and sorry for the downtime. However, its better to be down now then be down all the time.

"Beklendiği gibi saldırılar başladı ve aslında da iyi oldu, en başından saldırıların üstesinden gelip size daha iyi bi oyun sunmak istiyoruz ilersi için.. yarın 6da yeniden açılacak oyun, üyelik alımı açık kalacak, kaybettiğiniz bu 24 saati telafi etmek için de yarın açıldıktan sonraki ilk 24 saat iki kat exp ve sp gelecek" diyor özet olarak.

• Velestia da da sık sık oluyordu. Malesef dediğim çıkacak gibi...

Serverı koruyamıyorlar.

Koruyamıyorlar..

Velestiayı da koruyamadılar. Yani ne kadar zor olabilir ki? (Bekara karı boşamak kolaymış benimki de o hesap ama beceren beceriyor işte)
  • Yeni eve geldim, iyi ki kapalı oyun :) Zaten geç kalmıştım.. Ayrıca leveller kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Yeni eve geldim, iyi ki kapalı oyun :) Zaten geç kalmıştım.. Ayrıca leveller kaç?

yarım saat kadar açık kalabildi oyun, ben kısa bi bölüme yetişebildim 15im sanırım, tam hatırlamıyorum
  • beyler sw offline bende gelebilirim 6 7 yıldır sro oynuyorum güzel bi ortam kurarız ts falanda oluşturulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

beyler sw offline bende gelebilirim 6 7 yıldır sro oynuyorum güzel bi ortam kurarız ts falanda oluşturulur

Serverda Problemler Olduğu İçin Dün Akşam Kapatıldı. Bugün 7 Gibi Açılacağını Söylediler.
  • Uzun bir aradan sonra benim de canım çekti bende geliyorumm
  • beyler 90 lık silah takabiliyomuyuz elimize yoksa sadece 76 lık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

beyler 90 lık silah takabiliyomuyuz elimize yoksa sadece 76 lık mı ?

9d silahlar 10d görünümünde :)

Eğer yanılmıyorsam beyler charlar silinicekmiş.. 25 level olmuştum :P
  • oo çok iyi çünkü 10 dg görünümlerine hastayım :D
  • 9 dg silahların 10 dg görünümü şeklinde olacağı konusunda emin misiniz ? Peki farklı ne değişiklikler var bilen arkadaşlar yazabilir mi ?
  • Öyle birşey yok yav.Nereden çıktı?Siteye girerseniz videonun yanındaki resimde zaten 9dg itemler mevcut ve 9dg görünümlü.Bence orjinallik bozulmaması daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.