Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski serverdakinden bile daha hareketli olacaktır kesinlikle, ben trader&hunter olalım derim, hep beraber karar veririz.

Vallahi görünen o ki direkt olarak tanımasam da yıllar önce buralarda gördüğüm dh sro ekibi toplanıyor gibi, güzel olacak

Edit: Arkadaşlar server açıldı, easy görünüyor ancak register hala kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 13 Aralık 2013; 18:09:59 >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Unuturmuyum hiç Bence sunucu kapanmazsa dh sro ekibi tarihinin en güzel guildi olacak. Sabırsızlanıyorum simdiden.
  • İndiriyorum açık mı oyun ?
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    henüz değil ama bu akşam açılacak, indir sen yavaştan
  • Sanırım 21:00 da açılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar cuma dedi nerdeyse Cumartesi oldu neyse geç olsun hepberaber zevkini alalım sıkıntı yok :)
  • şuan siteye girmiyor download edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilimAdamı

şuan siteye girmiyor download edemiyorum

Konunun başında indirme linkleri var. Oradan indirebilirsin.
  • epvp'deki konuda serverı kuran eleman yarım saat önce; "söz verdiğimiz gibi bugün açacağız, bazı buglarla ilgileniyoruz 1.5 saate açılır" yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 13 Aralık 2013; 19:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

epvp'deki konuda serverı kuran eleman yarım saat önce; "söz verdiğimiz gibi bugün açacağız, bazı buglarla ilgileniyoruz 1.5 saate açılır" yazmış.

Guzel haber isten yeni ciktim oyunuda dun indirmistim
    Bence oyun bugun acilmaz eger acilirsa bugroad olabilir.her dakika dc olmak istemem p.serverlarin ilk gunleri genelde kaos olur.umariz sorun cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 9 oldu da daha register kapalı :)
  • register açıldı
  • 1 dk içinde 373 kişi kayıt olmuş :D
  • siteye el fatih-a :D
  • ben olamadım hala, register geldi kaldı öyle, yoğunluktan dolayı siteye girmiyor sanırım

*oyunu da açamıyorum, register bi anda açılınca böyle bi yoğunluk olacağını düşünemiyorlar mı acaba, ne var yani serverın açılacağı an açıyorsunuz registerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 13 Aralık 2013; 21:23:18 >
  • 21:45te açılıyor,kesin bilgi de site öldü.
  • ne site açılıyo ne start geliyo ne bu böyle
  • http://skalidor.com/account/register

1dk'da 373 üyelik alınmış :)
  • oyun update ediyor ama Server: Offline
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.