Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bir saat veremiyorlar belki cumartesiye kalabilir venture gibi olmasında 3-4 gün beklemiştik sonu hüsrandı

Well since there is so often asked/spammed about the register thing ill just write it here. Its still time for the register the game will open tomorow probably later on at evening so there is still 1day time for register thats 24h correct? And to register an account u need like 10sec, so please stop the spamming about it, we will inform u soon enough when u will be able to register an account. So please be patient for this 24h more.

Thank You
  • Deniz sen beni unutmuşun heralde?

Eski zamanlar gibi ilgilenmeyeceğim tabiki de ama Önder de 2.master olunca çok sorun olacağını düşünmüyorum.

Bu arada kısaca guild kurallarından söz etmek gerekirse.Küfür etmek ve guild içi item satmak yok.Guilde girip çıkmak yok.Çıkan geri gelmeyi unutsun.

Oyundan daha ayrıntılı konuşuruz zaten.Uzun züre sro ya bulaşmamıştım bakalım bizi neler bekliyor olacak.
  • Bende başlamayı düşünüyorum,oyunu indirdim. Guilde de gelmek isterim.
  • Güzel server olacak lakin Kapanış tarihinide vereyim mayıs-haziran ayında bu server kapanır ona göre oynayın sonra neden uyarmadı demeyin :)
  • Arkadaşlar ben de aranızda olacağım inşallah. Sağlam bir oyun oynamasam da sağlam bir muhabbete gelirim. Malum ev-iş-ders vs.
    Çok sağlam hazırlanmışlar belli ancak;
    sw edit konusunda yetenekleri tartışılmayacak arkadaşların serverı stabil tutma ve koruma konusunda çok başarılı olamadıkları kesin. Velestia da bunları sıkça yaşadık.
    Yine de dediğim gibi aranızda olacağım.
    Guilde yazın Kaileena
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

24/7 oyunda duracak genç,dinamik,atılgan, saldırgan tipte bir oyuncu arkadaş olursa tadından yenmez.

Valla hocam ben geceleri full onlineyim, sabahları pek olamayabilirim o zaman da Yaşar online zaten.. Pek sıkıntı olmaz

Ben henüz builde karar veremedim bu akşam iyice düşünüp taşınıp karar vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

24/7 oyunda duracak genç,dinamik,atılgan, saldırgan tipte bir oyuncu arkadaş olursa tadından yenmez.

Valla hocam ben geceleri full onlineyim, sabahları pek olamayabilirim o zaman da Yaşar online zaten.. Pek sıkıntı olmaz

Ben henüz builde karar veremedim bu akşam iyice düşünüp taşınıp karar vereceğim

ben de karar veremedim bir türlü force glavie mi yoksa blade mi açsam diye, bu arada beni de yazın guilde dışarda kalmayalım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Velestiada bende oynamıştım sw güzeldi buda güzeldir Nick: Lyssa Kuracağım Guildin Adıda:GLamouRs olacaktır.. Gelmek isteyenleri beklerim...
  • arkadaşlar server online gözüküyo ama giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouloo

arkadaşlar server online gözüküyo ama giremiyorum

Register daha açılmadı, server herkes için bugün 16:00 - 21:00 arası bir saatte açılacakmış, açılmadan önce de register'ı açarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 13 Aralık 2013; 13:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: ouloo

arkadaşlar server online gözüküyo ama giremiyorum

Register daha açılmadı, server herkes için bugün 16:00 - 21:00 arası bir saatte açılacakmış, açılmadan önce de register'ı açarlar.

Tamam eyvallah usta account ta o zaman alınabilcek heralde site de açılmıyo
  • https://www.facebook.com/pages/Glamours/191313484393105?skip_nax_wizard=true

Beyler Kurulacak Guildimizdir. Sürekli Online , Sağlam , Güvenilir , Yardımsever arkadaşlarımızı bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa65

https://www.facebook.com/pages/Glamours/191313484393105?skip_nax_wizard=true

Beyler Kurulacak Guildimizdir. Sürekli Online , Sağlam , Güvenilir , Yardımsever arkadaşlarımızı bekleriz.

Yukarıdaki mesajlara bakarsanız zaten bir guild kurulacak forum adına, ben ve arkadaşlarım da orada olacak.
    Siz tabi kendiniz guild kurabilirsiniz fakat guildinizi forum guildi olarak göstermeyin lütfen.
    Edit: siz de bizim guilde gelebilirsiniz eğer isterseniz, çoğunluk orada olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 13 Aralık 2013; 14:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: sefa65

https://www.facebook.com/pages/Glamours/191313484393105?skip_nax_wizard=true

Yukarıdaki mesajlara bakarsanız zaten bir guild kurulacak forum adına, ben ve arkadaşlarım da orada olacak.
    Siz tabi kendiniz guild kurabilirsiniz fakat guildinizi forum guildi olarak göstermeyin lütfen.

Katılıyorum.Zaten forumdaki arkadaşlar neyin ne olduğunu biliyor.Bölünme olmayacaktır.

• ben forumu 2ye bölmek için yazmadım zaten 1 guild dolunca ne olacak hiç yoktansa 2 guildde kurulsunda unıon oluruz.
  • Ben artık sro dan para kazanmak istiyorum 2008 den beri oynyrm yeter yaaa bu gm ye yedirdigim para

• arkadaşlar biraz daha detaylı göz attım epvpdeki konuya, köklü değişiklikler var oyunla ilgili, resmen oyunu yeniden öğreneceğiz

• Açılsaydı da Öğrenseydik Oyunu.
    Oturdum İşsiz Gibi Serverın Açılmasını Bekliyorum
  • Arkadaşlar hangi jobu seçelim guildçe, job da baya hareketli olacak iki taraf da gayet zevkli oluyor yani :) Hangisi olsak acaba

• bensiz sro düşünebiliyomusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.