Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*atıyor

edit2: bugün oynanmaz bu, gidip duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 13 Aralık 2013; 21:55:33 >
  • Girdiğimiz gibi server gitti galiba. Guild için kime başvurucaz bu arada

Edit: Nick VelociRaptoR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _C1nG1RocK_ -- 13 Aralık 2013; 22:01:22 >
  • Charı açabildim ama oyuna giremedim.Nickim PARS.Guild için bana başvurabilirsin ama biraz kasalım bi guildi kuralım da.Yazarız zaten burdan.Diğer arkadaşlar da nicklerini yazarlar.
  • Bu Adamlar Hiç Belli Etmiyorlar Profesyonel Olduklarını. Tebriketmek Lazım Kendilerini
  • potato
  • Açıklamaya göre; anında saldırıya uğramış server, en kısa sürede halledip açacağız diyorlar
  • scorpy10 serverın bugün açılmayacağını iddaa ediyor, yazdıklarına görede baya iddaalı. Sanırım bu gece oynayamayacağız
  • konu açarken saldırılara karşı tecrübeliyiz dediler bu mu tecrübeleri :D
  • Açık server arkadaşlar hayırlı olsun, bir arkadaşa mbot lazmmış. Link:https://www.dropbox.com/s/lk79t5jnpd7dzp2/mBot_vSRO110_1.12b.7z
    Nickim: LeoN yakında guildi de kuruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 13 Aralık 2013; 22:46:21 >
  • karakteri seçip start tıkladığımda oyuna girmiyor var mı aynı sorunu yaşayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquana

karakteri seçip start tıkladığımda oyuna girmiyor var mı aynı sorunu yaşayan?

yep
  • quote:

hocam bendede aynısı oluyo 1 çara girmiyo ötekine giriyo. ışınlanırken dc yedi çar. bugda kaldı heralde sendede öyle olduysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Açık server arkadaşlar hayırlı olsun, bir arkadaşa mbot lazmmış. Link:https://www.dropbox.com/s/lk79t5jnpd7dzp2/mBot_vSRO110_1.12b.7z
    Nickim: LeoN yakında guildi de kuruyoruz.

sağol kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _C1nG1RocK_

quote:

hocam bendede aynısı oluyo 1 çara girmiyo ötekine giriyo. ışınlanırken dc yedi çar. bugda kaldı heralde sendede öyle olduysa

aynen bende ışınlanırken dc yedim.
  • Metinnn hiç yazma zaten hiç.

Ali nabıyo yav?Guilde gelmezsen ağlarım ama
  • hepimiz mi gittik?
  • site acık deil ki :) ben daha id pw alamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

site acık deil ki :) ben daha id pw alamadım :)

Açık bendehttp://www.skalidor.com/account/register
  • allah allah bende neden girmiyor ki :)
  • açılsa da 90 olsak artık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.