|
Skandal: Milyonlarca gizli ABD askeri e-posta, yazım hatası nedeniyle Mali'ye gönderildi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bütün haberi okudum ve en son satırı okudum.Sonra dedim ben bunu şimdi niye okudum.
-
Hollandalı girişimci garibim nasıl endişelenmiştir FBI OPEN THE DOOR diyecekler diye... Neyse Mali yetkilileri okusa ne okumasa ne.
-
Ben de anlamadım hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milyonlarca gizli ABD askerinin e posta ile yanlışlıkla Mali'ye gönderildiğini sandım ya la!
-
.mil yerine .ml yazsan bir şey değiştirmez ki.Öyle bir e-posta adresi yoksa mail gitmez
Bunda konu edicek ne var ben anlamadım
-
Tabii ki Mali gizli teşkilatı yada ona finanse eden başka bir teşkilat kurar ve yakalar açar inceler.
Dünyada bu bilgileri almak isteyen bir sürü güç var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eposta sunucusu o adresi doğrulamazsa mail gitmez. Kimse de bir şey yakalayamaz.
Kaldı ki kurumsal firmalarda bile belli bilgileri içeren mailler filtreye takılır, eğer farklı bir adrese gönderiliyorsa, şirket dışına atılıyorsa engellenir.
Koskoca askeriye de bunu uyguluyordur.
Sizden ricam Gün bey ,
Şu editörlerinize çeki düzen verin. Bakın millet aylardır click-bait haber okuyoruz, başlatmayın yalan haberlerinize diye bağırıp çağırıyor. Kaldı ki ben 20 yıldır bu sitedeyim, daha önce bu kadar fasa fiso haberle milleti uyutmaya çalışan, saçma sapan haberleri başlıklarını milliyet, fotomaç vari kelime oyunlarıyla düzenleyip ilgi çekmeye çalışan, bu kadar çok yazım hatası, imla hatası yapıldığı bir döneme denk gelmedim.
Bir şeyler görelim, öğrenelim, haberimiz olsun diye geldiğimiz siteden insanları uzaklaştırmaktan başka bir şey değil bu.
Şu haberin başlığı ve son cümlesi arasında dağlar kadar fark var. Başlık savaş sebebi olabilecekken, son cümlede olayın hiçbir sonuca varmadığını okuyoruz.
Biraz ciddiyet lütfen. Milleti kandırmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X