Şimdi Ara

skaystar3 yayın sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü Sigma Skystar3 pci taktık kasaya.Driver ve oynatıcıları yükledikten sonra görüntü aldık ok.Sorun şu; sadece birkaç kanalı seyredebiliyorum.ATV, Show, Kanald falan gibi kanalların hiçbirinden sinyal alamıyorum.Transponder listesini ve kanal listesini güncelledim.Sİtesinden en güncel olanları kurdum ama durum aynı.
    24 ve ATV avrupa'da sinyal %80-100 arası görünüyor ve seyredebiliyorum ama diğer kanalları ne ettiysem çalıştıramadım.progdvb,altdvb falan hepsinde durum aynı.Tavsiyelerininzi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcarlos -- 20 Aralık 2010; 16:36:12 >

• merhaba frekansları manuel olarak girmeyi deneyiniz.
  • frekanslar doğru.Misal aynı frekansla içeride atv türkiye seyredilirken bilgisayarda aynı frekansta kanaldan yayın alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zcarlos
    frekanslar doğru.Misal aynı frekansla içeride atv türkiye seyredilirken bilgisayarda aynı frekansta kanaldan yayın alamıyorum.

anladığım kadarıyla problem lnb veya disecq'de disecq bağlantılarını kontrol edin.iyi akşamlar.
  • bir de onları kontrol edeyim, teşekkürler.
  • Çanak anten ayarında sorunda olabilir başka bir uydu alıcıyla kontrol edin sinyal seviyeleri nasıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk mozaiklenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.