Şimdi Ara

Skechers 47 numara 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILDI

47-47,5 numara Skechers Persistent On Sneaker, Memory Foam hafızalı tabanlı günlük ayakkabı.
    Geçen kış yurtdışı siteden aldım,bir numara büyük geldi,kalın çorapla falan olur dedim ama yine de büyük. 2-3 kere araç kullanırken giyilmiştir,olmayınca kutusunda ,içinde plastik kalıplarıyla kaldırdım,öylece duruyor.
    SATILDI
    Herhangi bir deformasyon yok. Ayakları 31 cm olan arkadaşlara tam olur,benimkiler 30cm civarında.
    Skecherslar,ayağınızda varlığı yokluğu belli olmayan oldukça hafif ve rahat tabanlı ayakkabılardır,giydiğinizde ayağınızın şeklini alan taban mevcuttur.
    2 yıldır başka marka ayakkabı giyemiyorum,hamallık geliyor. Türkiye fiyatı 299₺ dır ,ancak benim gibi büyük ayaklı biriyseniz ,bu numarayı tr de bulmanız zor hatta imkansız.
    İstanbul içi,deneyerek ,görerek teslim alınmasını yeğlerim ama şehirdışı da ,kargo alıcıya ait olmak üzere gönderebilirim.
    İstediğim Fiyat 60 TL
    SATILDI
    Skechers 47 numara 60 TLSkechers 47 numara 60 TLSkechers 47 numara 60 TLSkechers 47 numara 60 TLSkechers 47 numara 60 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerov -- 22 Temmuz 2017; 20:32:4 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Güncel mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet güncel. Satılmadı daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.