-- BİTTİ --SKECHERS AYAKKABI FIRSATLARI
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Böyle bir ayakkabıya ihtiyacım vardı, fiyat 893,85 TL'ye geldi gayet uygun. Teşekkürler paylaşım için.
-
ihtiyacım var diye aldım ama primeda yurtdışında bile son zamanlarda kargo ücretsiz oluyordu bunda niye ücret çıktı anlamadım
-
41 numarası bu fiyata geliyor .Kararsız kaldım şu anda elim de 4 tane skechers var delux walker vs gibi acaba bu ayakkabı kaba durur mu? Kışlık bir ayakkabı mı bilen var mı daha önce deneyen falan ?
-
Kışlık diye aldım bakalım.
-
Ben de aldım bakalım 876 tl tuttu
-
43 numara kalmış şansıma 892 tl tuttu toplam. Kışlık için aldım. Mor rengi çok şıkmış siyah pek hoşuma gitmedi ama bakalım gelsin göreceğiz
-
Sipariş verdik de black white yazıyor bana komple siyah lazım iade ile uğraşmayalım görseldeki ürün gelir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gene silip süpürmüşsünüz maaşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de stok bekliyorum da yazlık gibi geldi bana. Yazlıksa alacağım, kışlık olduğunu nerden öğreniriz acaba?
-
Ben tipinden dolayı kışlık gibi geldi. Belki sitesinde yazıyordur yazlık mı kışlık mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X