-- BİTTİ --SKECHERS AYAKKABI FIRSATLARI
-
-
Böyle bir ayakkabıya ihtiyacım vardı, fiyat 893,85 TL'ye geldi gayet uygun. Teşekkürler paylaşım için.
-
ihtiyacım var diye aldım ama primeda yurtdışında bile son zamanlarda kargo ücretsiz oluyordu bunda niye ücret çıktı anlamadım
-
41 numarası bu fiyata geliyor .Kararsız kaldım şu anda elim de 4 tane skechers var delux walker vs gibi acaba bu ayakkabı kaba durur mu? Kışlık bir ayakkabı mı bilen var mı daha önce deneyen falan ?
-
Kışlık diye aldım bakalım.
-
Ben de aldım bakalım 876 tl tuttu
-
43 numara kalmış şansıma 892 tl tuttu toplam. Kışlık için aldım. Mor rengi çok şıkmış siyah pek hoşuma gitmedi ama bakalım gelsin göreceğiz
-
Sipariş verdik de black white yazıyor bana komple siyah lazım iade ile uğraşmayalım görseldeki ürün gelir mi
-
Gene silip süpürmüşsünüz maaşallah -
Ben de stok bekliyorum da yazlık gibi geldi bana. Yazlıksa alacağım, kışlık olduğunu nerden öğreniriz acaba?
-
Ben tipinden dolayı kışlık gibi geldi. Belki sitesinde yazıyordur yazlık mı kışlık mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X