Şimdi Ara

$ #### Skill ### $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Daha Bu Oyuna Yeni Başladım Private De oyunuorum 70 lvl oldun Bikaç Sorum Olucak

1) FOrceful Die bi Skill Var Millette Defans Olmak Sızın 300 mü Ne vuruomuş O Bende YOk Onu Nerden Bulabilirim Veya Nerden Alabilirim
    2) Night Elf Rogue um Sword Kullanıorum Benim İçin Uygun Talent Düzeni Nasıl Olmalıdır ?

• arkadaşım sana bir tavsiyede bulunayım.private serverda wow oynayacağına hiç oynama daha iyi.
    sakın beni yanlış anlama.seni eleştirmek amaçlı değil o serverları eleştirmek amaçlı konuşuyorum.
    şu nedendendirki bu serverlar inanılmaz derecede buglu ve orjinal serverlarda oynamamış adamların wow u bambaşka bir oyunmuş gibi algılamasına neden oluyor.

geçen gün en iyi private serverlar arasında olan bi servera öylesine girdim.server instant 70 işte neyse skilleri talentleri itemleri full hazır zaten charı tamamen hazırlamak 2dk nı almıyor.

sonra duratorda bi duel atayım dedim çat pat işte vurup kaçıyorum derken duvarın arkasında heal atarken öldüm.dedim noluoruz filan adam gelmiş gülüor.meğer skiller duvardan geçebiliyormuş.adama bug diyorum hayır değil dior böyle bişey varmı ya adam oyunun orjinal hali böyle zannedior

neyse konu uzadı biraz sen takıl kafana göre

• Rockman Palada hala S3 ler duruyor oynamıyor musun artık ? S4 ler seni bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnieN -- 29 Temmuz 2008; 12:13:17 >
  • ben bi süre ara verdim.

hem abim askere gitti, hem kardeşim üniversiteye hazırlanıcak bu sene hemde kendim bi süre uzak kalabilmek için ara versem iyi olur diye düşündüm.

ama woftlk ile geri dönebilirim tam emin değilim bu sıralar
  • 1 Kişi Bile Soruma Yanıt Vermiyecekmi Ya
  • Ben rogue'de combat ağırlıklı gitmiştim
  • pvp mi yapmayı planlıyorsun pve mi_?
    rogue de forceful diye bir skill yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.