Şimdi Ara

skill nasıl açılır ve kullanılır yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dark knight im ilk defa oynuorum hiç bişi bilmiorum yardım edin birazcık ne olur

• Skill nasıl mı açılır?

DK'larda Level'e göre skill açarsın, skill'in ustunde yazan gereksinim olan lvl'e gelirsin ve skill orb'unu inventory'e koyarsın orb'un üstüne sağ kliklersin ve skill altta buyulerin orda yerini alır. Kolaylık olsun die en alt ortadaki buyu resimlerden birine tıklarsın ve buyuler açılır, üzerine mouse ile gelip CTRL+1 tuşuna basarsan eğer mouse ile üzerinde olduğun büyü 1 rakamına atanmış oluş.

Hade kolay gelsin.
  • dk ne kardeş abi bizim orda bu oyunu oynayan hiç kimseyi görmedim oynayan olsa izleyip ögrencemde :(
    bana resimli bi anlatım lazım
  • he anladım dk demek dark knight skiil i satıcıdanmı alıoz :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: showt1me

dk ne kardeş abi bizim orda bu oyunu oynayan hiç kimseyi görmedim oynayan olsa izleyip ögrencemde :(
    bana resimli bi anlatım lazım

sen hangi serverdasiin ki eger zor bi server ise birak daha kolay lvl atlanan bi server a gec itemleri satilan bi server a gec ki oyunu ogrenesi..
    yeni bi server ario isen
    buyur burdan istedigin kadar mu bulabilirsin
    http://www.xtremetop100.com/mu-online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pH0n0m4n1a -- 18 Aralık 2006; 14:59:55 >

• PSYCHİC-DOOM oynuorum arkadaşım skill nasıl açıcaz onu çözemedim ah bi çözsem yawaş yawaş ögrenicamda :(
  • abi oyuna yeni başladım oyunu ögrenemezsem bırakıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PSYCHİC-DOOM oynuorum arkadaşım skill nasıl açıcaz onu çözemedim ah bi çözsem yawaş yawaş ögrenicamda :(

bak ust konu var Mu Online Charecter die
    orda bunlari yazmişlar

quote:

- Dark knight daha cok savunma tipli bir character dir..
    - Diger Character lerden Daha Saglam Daha Kuvvetlidir..
    - Gelişmesi icin Streng ve Agility Lazimdir..
    - Her level de 5 Point Almaktadir..
    - 4 adet ana Skill i vardir : Death Stap , Twisting Slash , Orb Of Blow ve Greater Fortitude Dir..
    Birazda Skill Lerinden Bashedelim

Twisting Slash : Normal Bir serverda 80 lvl De Kullanilmaya Baslanir..

Death Stap : En Guclu Skill lerindendir ve 180 lvl lazimdir..

Orb Of Blow : Bu skill 160 lvl lazimdir..

Greater Fortitude : Bu Skill ise Can Yükseltici Bir Yan Skill Gibidir.. 170 Lvl ister

Benim Favorim olan Bu Character Cok Gucludur.. İlk Basta Bu Character Oynamanızı tavsiye ederim..

bak bunlar sari bi taş seklindedir sadece greater fortitude mavi bi taş seklindedir.o kadar orda lvl ler yazilmiş zaten o level e ulastiginda diger playerlardan yada kendin bularak cantanda iken uzerine SAG tıklayarak onu aktif bi skill yapabilirsin.
    bide orb of blow + death stap BK içindir.
    yani 150 lvl de gorev yapaman gerekio

• abi o taşları nerden bulabilirim
  • quote:

abi o taşları nerden bulabilirim

server a gore degişir.
    ama bak soyleyem.
    twinsting slash :atlans yada losttowerda bulabilirsin.
    orb of blow : atlans ilerlerde yada losttower7
    death stap : tarkan yada icarusta
    (ben boyle biliorum buralarda ben buLmustum)
  • üff gateler filan yerleri deişik komutlarla filan gidilmiomu oralara
  • oyundaki bütün köylerin şehirlerin ismini yazarmısınız
  • quote:

oyundaki bütün köylerin şehirlerin ismini yazarmısınız

Bazı haritalar standart olarak geçer bazılarıda servera göre değişik olup adminler tarafından eklenir.

Ben sana bir kaç tanesini yazayım

Stadium ( Server'a göre değişir giriş lvlları farklı olabilir çoğunlukla burda kasılır bir diğer ismi Arenadır)

Noria (Elf karakterinin başlangıç haritasıdır chaos makinası burada bulunur servera göre lorenciada da mevcuttur)

Lorencia (dark knight, dark wizard, magic gladiator, dark lord bu haritada baslar bazı serverlarda darklord karakteri yoktur)

Devias ( Bu haritada Guild kurmak için bir master bulunur servera göre kurmak için gereken lvl değişebilir. Diğer bir önemide lvl 150 olduğunda kızaklı bi kadından görev alarak dark knight isen görevi tamamladıktan sonra Blade Knight olabilirsin. Magic Gladiator ve DarkLord görev yapmaz)

Dungeon ( bu haritanında 3 seviyesi vardır lvl atlayıp diğer haritalara geçmek için kasılabilinecek bir alternatif)

Atlans ( burası su basmış bir haritadır kasmak için spotlar servera göre değişir bu haritanın 2-3' ü de olabilir)

Lost Tower (burada kasmak için servera göre değişiklik gösteren bir haritadır. Bu haritanın 7' ye kadar seviyeleri var Losttower- Losttower2- Losttower3- Losttower4- Losttower5- Losttower6- Losttower7)

Tarcan ( Bu haritadan stadiuma geçmek için geçiş kapısı bulunur gereken lvla gelip o kapıdan geçebilirsin tabi buda servera göre değişir haritanın 2 seviyesi var biri Tarcan1- Tarcan2 )

İcarus ( Haritadaki yaratıklar (monsterlar) diğerlerine oranla daha güçlü olabilir verdiği exp ona göre fazladır. )

Kalima ( Bu harita servera göre değişir bazısında bulunur buradaki yaratıklarda bir nebze daha güçlüdür ilerde güçlendiğinde res attığında burada rahat rahat dolanabilirsin genellikle güzel itemler burda düşer. )

Kolay Gelsin iyi oyunlar...

• Yeni Başlayanlar için Gayet Güzel anlatim..Tebrikler
  • Kısa basit bir açıklama yaptım zaten aradaki boşlukları zaman içinde öğrenerek kapatıp, dolduracaktır.

Kardeşim bi ekleme daha yapayım ilk başladığında her şeyi bilemezsin usanmadan üstüne giderek öğrenebilirsin. Bizde ilk başladığımızda bir şey bilmiyorduk sora sora bula bula öğrendik. Kolay gelsin iyi oyunlar...
  • bencede yeni başlayanlar için güzel mi anlatım
  • bir türk pk adam bana skiiller hakkında yardım edicanı söledi skilleri sana vericam dedi üstüne beni öldürdü :( cake ledi beni :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.